Voor interieuradvies voor uw huis, kantoor of horecagelegenheid bent u bij Zeegers&Tesselaar Stoffering op het juiste adres. Wij kunnen u veel vertellen over gordijnen, vloeren, shutters, luxaflex, meubelstoffering. Bijna alles om uw huis volledig in te richten.

INTERIEURADVIES EN SERVICE BIJ ZEEGERS&TESSELAAR STOFFERING IN HAARLEM:

Op het gebied van raamdecoratie hebben wij veel expertise in huis. Dan hebben we het over meten van gordijnen en de confectie daarvan. Het inmeten en monteren van luxaflex en shutters.
Dit zelfde geldt ook voor het inmeten en leggen van vloeren en traplopers.
Meubelstoffering is al iets van drie generaties lang en al sinds 1927 zijn we met deze ambacht bezig.

INSPIRATIE OPDOEN VIA BEZOEK AAN INTIRIO EN DÉCO OFF:

Elk jaar brengen we een bezoek aan de beurs Intirio in Gent en de dagen Déco Off in Parijs.
Dit jaar was er weer veel te zien betreft prachtige stoffen voor gordijnen, meubels, wand en raamdecoratie en behang. Merken zoals Pierre Frey, Lelievre, Romo, zinc, Chivasso, etc.etc.., lieten ons weer hun prachtige collecties zien.
Alle aanwezige collecties situeren zich in het middenhoog tot hoge segment. Als detailhandelaar had men een brede overzichtelijke keuze aan vernieuwende hoogstaande collecties.

GORDIJNEN MUURBEKLEDING:

De belgische fabrikanten Vatos stond voor de tweede maal op Intirio. Hun thema was “Roest”, waarbij de oxidatie effecten de hoofdmoot uitmaken. Bij een ander belgisch bedrijf Wind kwam het speelse aan bod: Gordijnen en decoratiestoffen bedrukt met vrolijke fabelachtige dieren, die wel geborduurd leken te zijn.
De fluwelen materialen waren ook ruim aanwezig bij de Zkara collectie van Romo.

Wilt u meer weten over de nieuwe collecties gordijnen en meubelstoffen maar ook PVC vloeren en sisal traplopers, dan kunt u altijd contact nemen of een bezoek brengen aan onze winkel in Haarlem.

Indien u vragen hebt of meteen een deskundig interieuradvies wenst, kunt u contact opnemen met Zeegers&Tesselaar Stoffering in Haarlem. U kunt ons telefonisch bereiken via telefoonnummer +31(0)23-5516355 of door een e-mail te sturen aan info@zeegersentesselaar.nl. Wij staan graag voor u klaar.

Deel dit bericht