Luxaflex® Duette® shades

Welke lichtinval en plooibreedte is voor u gewenst?

Duette® shades zijn te leveren in verduisterend, licht doorlatend en transparante stoffen in fijne of brede plooi breedtes. De plooibreedtes zijn te krijgen in 64mm, 32 mm en 25 mm.Veel kleuren van 64mm zijn ook te krijgen in 32mm en 25mm. Hierdoor is het mogelijk om in eenzelfde ruimte voor de grote ramen 64mm Duette® shades te gebruiken en voor de kleine ramen of serres 32 of 25mm Duette® shades te kiezen.

Verschillende opties Duette® shade voor elk raampartij:

Duette® shades zijn comfortabel en licht te bedienen. Voor vele uiteenlopende raampartijen biedt Luxaflex® de juiste oplossing. Denk aan dag en nacht Duette® shades en de Top Down Bottom Up. Duette® shades zijn uiterst geschikt voor het realiseren van energiebesparing.

De Duette® Architella® shades  zijn b.v. zeer energie efficiënt en dat komt door de speciale honingraatstructuur blijft de warmte in de zomer buiten en in de winter binnen. Bij geen energie efficiënte raambekleding verlaat er soms meer dan 50% van de verwarmingsenergie via de ramen het huis.

Duette-Shade

Duette® shades Top Down Bottom Up

Enkele tips voor energie besparing zijn:

  • Tijdens zonnige winterdagen opent u de raambekleding om de gratis zonnewarmte binnen te laten en sluit ze ’s nachts om de warmte binnen te houden.
  • Tijdens de zomerdagen sluit u juist de raambekleding om de warmte buiten te houden.
  • Dubbel glas zodat uw ramen en deuren goed bestand zijn tegen weer.
  • Houd u ramen dicht wanneer de airconditioning of verwarming aan staat.

Luxaflex® biedt drie belangrijke manieren om energie te besparen:

  • Isolatie: In de wintermaanden gaat er veel warmte energie verloren via de ramen. Andersom in de zomer kan er veel hitte via de ramen naar binnen stromen. Met isolerende raambekleding b.v. de Duette® Architella® kunt u het energieverbruik drastisch verminderen zowel op de koelkosten als op de verwarmingskosten.
  • Zonnewarmteregulering: Een aantal raambekledingen van Luxaflex® helpen u om de zonnewarmte te regelen door deze in de winter binnen te laten en in de zomer te weren.
  • Daglicht: Met de keuzen van transparante of licht doorlatende Duette® shades laat u natuurlijk licht toe in de kamers, zodat er minder behoefte is aan andere soorten verlichting. Hierdoor verbruikt u ook minder licht.