Naast de zeer uitgebreide gordijnstoffen collectie van Designers Guild, Romo, Jab, Chivasso, Pierre Frey en nog vele andere merken heeft Zeegers & Tesselaar nu ook het merk Eijffinger in de collectie.

Gordijnen van Eijffinger

Het merk Eijffinger is een trendsetter op het gebied van gordijnstoffen. Het is niet voor niets dat Eijffinger vaste gast is bij woonprogramma’s bijvoorbeeld bij Vtwonen en bij goede tijden, slechte tijden.

Stoffen van Pip Studio

Eijffinger werkt samen met Pip studio. Ontdek de gordijn collectie van Eijffinger Pip studio die vooral bestaat uit mooie uni’s en dessins en is uitgevoerd in verschillende rijke materialen. Door de verschillende patronen zijn de gordijnstoffen leuk te combineren in uw woning met bijvoorbeeld ook sierkussens van de collectie Pip studio. Deze collectie is nu te zien in de showroom bij Zeegers & Tesselaar in Haarlem
Gordijnen zijn niet alleen voor de sier.
Er zijn ook andere redenen om gordijnen te nemen. Gordijnen zijn geluiddempend, gaan inkijk tegen en werken energiebesparend. Maar ook voor uw slaapkamer zijn gordijnen met een blackoutvoering zeer belangrijk voor een goede nachtrust.
De gordijnstoffen / gordijnstalen die wij in onze showroom in Haarlem hebben kunt u altijd mee naar huis nemen om thuis te kijken welk gordijn het beste bij uw interieur past.

Gordijnroedes voor uw gordijnen

Gordijnroedes kunnen op elk gewenste maat gemaakt worden. Voor elk interieur is er wel een roede die daar perfect bij past. Wij hebben gordijnroedes van het merk Bűsche, Interstil en Viehoff. In onze winkel in Haarlem hebben wij veel stalen liggen van gordijnroedes van bijvoorbeeld messing, ijzer, spankabel, edelstaal en natuurlijk hout.

Wilt u meer informatie over gordijnen of een afspraak maken voor een interieuradvies en dat kan gaan over uw volledige woning inrichting maar ook enkel over vloeren, meubelstoffering of raamdecoratie, dan kunt u terecht bij Zeegers&Tesselaar stoffering (023-5516355) te Haarlem.

Deel dit bericht