Trapstoffering

Een trap is een essentieel onderdeel in uw huis dat er mooi uit moet zien. Tegenwoordig zijn er allerlei verschillende mogelijkheden om uw trap te stofferen. Wij kunnen u trap een moderne, klassieke of landelijke uitstraling geven. In onze winkel in Haarlem kunnen wij u de diverse trapstoffering laten zien.

U kunt uw trap bekleden met:

  • Tapijt
  • Marmoleum
  • Sisal
  • Traploper
  • Hout

Advies trapstoffering

Om een trap geheel op maat te maken kunt u met ons overleggen over verschillende onderdelen van de trap. Een belangrijk onderdeel daarin is de ondervloer, waarbij wij met verschillende soorten werken zoals thermofelt, rubber etc. Bij de afwerking van een traploper kunt u kiezen voor een duplo bies (zie de middelste afbeelding). Voor de houten trap kunt u kiezen voor antislipstrip. En zo zijn er genoeg dingen om over na te denken en te overleggen met elkaar. U kunt uw trap door ons volledig laten bekleden of u kunt kiezen voor een traploper met traproedes. Wij staan garant voor de professionele afwerking van onze stoffeerders die ervoor zorgen dat de trap er weer als nieuw uitziet.

Roger Oates

Roger Oates staat voor authentieke materialen, rijke textuur en een verfijnt ontwerpbalans. Dat zijn voor ons de redenen waarom wij dit merk verkopen. Zoek met onze adviseurs het product uit wat het beste bij uw interieur past uit.

Voorbeelden van trapstoffering

In de showroom in Haarlem liggen veel stalen die u altijd mee kunt nemen om ze thuis met ander daglicht te bekijken. Hieronder staan enkele voorbeelden van trappen die al door ons zijn gestoffeerd. Een trap laten bekleden is een investering voor jaren en maakt u interieur helemaal af. U kunt dan ook overwegen de overloop gelijk mee te nemen als de trap toch opnieuw wordt gestoffeerd.

Traploper Roger Oates in bruintinten Traploper op witte houten trap in grijstinten Trap voorzien van beige stoffering

Wij helpen u graag met het bekleden van een trap. Voor eventuele vragen over trapstofferen kunt u altijd contact opnemen of langskomen in onze winkel in Haarlem. In onze winkel in Haarlem zoekt u in overleg met onze adviserus het product uit wat het beste bij uw interieur past. Voor meer foto’s kunt u een kijkje nemen op Trapstoffering