Luxaflex® Raamdecoratie

Luxaflex® heeft een breed assortiment aan producten raamdecoratie. De meest bekende producten van Luxaflex® zijn o.a. Houten Jaloezieën, Aluminium Jaloezieën, Duette® shades, Plissé® Shades, Rolgordijnen en Horren. De Luxaflex® raambekleding staat garant voor kwaliteit en uiterst goede service.

Luxaflex® window styling

Er zijn diverse redenen om te kiezen voor het product Luxaflex® ….

  • omdat we de garantie kunnen geven van kwaliteit , innovatieve producten en mooie producten
  • omdat je met deze selectie je huis nog mooier maakt
  • omdat het kleurenpalet tijdloos en basic is met af en toe wat glitter en glans
  • omdat het past bij elke woonstijl
  • omdat wij al jaren met veel plezier en succes samenwerken
  • omdat alle producten met zorg voor u op maat gemaakt worden

Houten jaloezieën

Houten jaloezieën is van een tijdloze schoonheid en de sfeermaker in huis. Van houten jaloezieën weten we dat het in elk soort interieur zich thuis voelt. U kunt kiezen uit vele soorten kleuren en houtsoorten: van warm eiken tot gesleten zwart, geschikt voor elke woonstijl, of het nu nieuw of landelijk is of cool industrial. U kunt het nu ook personaliseren met een houten of juist een aluminium design bovenrail.

Lamellen of verticale jaloezieën

Met lamellen creëer je een moderne sfeer met uitstraling. Ideaal voor een warme en moderne uitstraling.

Luxaflex® Duette® Shades

Duette® shades zijn te leveren in verduisterend, licht doorlatend en transparante stoffen in fijne of brede plooi breedte. Door de speciale honingraatstructuur blijft de warmte in de zomer buiten en in de winter binnen.

Luxaflex® Plissé® Shades:

Met plissé® shades kies je voor een mooi tijdloos product. Geschikt voor ramen van elke grootte en vorm. Mooi en functioneel wat wilt men nog meer.

Rolgordijn

Voor elke stijl, smaak, interieur en kamer is een passend rolgordijn. U kunt de rolgordijnen afwerken met een decoratieve onderlat waardoor een rolgordijn meer allure krijgt.

Aluminium horizontale jaloezieën

Met de aluminium jaloezieën regel je de lichtinval optimaal en geniet je van de natuurlijke schoonheid van zonlicht.

Horren

Met horren kunt u ongestoord genieten van frisse lucht zonder nog last te hebben van vervelende ongedierte in uw huis. U kunt horren bestellen voor al uw ramen, deuren en dakramen.

Wilt u meer weten over deze trendy raamdecoratie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of kom langs in onze showroom in Haarlem. Graag bespreken wij samen met u, hoe wij deze stijlvolle en tijdloze raamdecoratie het beste in uw interieur kunnen opnemen.