Het kan lastig zijn om van een site of klein stukje stof te bepalen of de gordijnstof bij uw interieur past. Er zijn zoveel verschillende soorten en kleuren gordijnstoffen, waardoor kiezen lastig kan zijn. Wij raden dan ook altijd aan om de stof te bekijken tijdens daglicht of op de plek waar het komt te staan of te hangen. Om het u gemakkelijker te maken kunt u altijd de gordijnstalen of meubelzichtstalen die bij ons in de winkel voorradig zijn meenemen naar huis.

 

Knipstalen kunt u aanvragen via: info@zeegersentesselaar.nl

 

Gordijnstoffen en Meubelstoffen merken

Hieronder vindt u een overzicht van een aantal gordijnstoffen-merken. Uiteraard ben u van harte welkom in de winkel om onze uitgebreide stoffen collecties te bekijken.

 

Pierre Frey Pierre Frey
Pierre Frey is een luxe Frans designhuis gevestigd in hartje Parijs. Het familie bedrijf “Pierre Frey” bestaat al vanaf 1935. Vroeger dankten ze o.a. hun bekendheid door hun prachtige damasten. Hedendaags heeft het traditionele bedrijf Pierre Frey zich ook volledig aangepast aan de moderne wereld met hun stoffen designs en hun uitgesproken kleuren.
 Romo Romo
Dit in Nottinghamshire UK gevestigde bedrijf word beschouwd als een internationale leider op het gebied van stoffen. Hun meest uitgesproken collectie is de Romo Black Edition. Naast Romo collectie en Romo Black Edition hebben ze ook Kirby Design en Villa Nova.
 Zinc Zinc
Gelanceerd is de Zinc collectie in 2010 onder de creatieve leiding van Justin Marr,. Justin is gefascineerd geraakt door de hedonistische stijlen in jaren 70. Het zijn vakkundig geïntegreerd collecties in een overwegend monochroom kleurenpalet met accenten van levendige kleuren.
 Designers Guild Designers Guild  
Dit bedrijf wordt geleid door broer en zus. Tricia Guild is de oprichster en de creatieve geest van Designers Guild. Simon Jeffrey is de manager van Designers Guild . De bedrijfsfilosofie van Designers Guild is het combineren van creativiteit en innovatie met de hoogste niveaus van kwaliteit: kwaliteit van ontwerp, product, service en mensen.
 Chivasso /Carlucci Chivasso

Chivasso heeft eigenlijk twee merken en dat is Chivasso en Carlucci. Elk jaar brengen ze twee nieuwe collecties uit die de nieuwste trends weerspiegelen. Ze zorgen ervoor dat de exclusieve stof collecties altijd weer vernieuwend en verrassend zijn. Woninginrichters maken met Chivasso stoffen een huis een thuis en geven warmte en persoonlijkheid.
 Jab Anstoetz Jab-Anstoetz

Jab Anstoetz Group is een familiebedrijf met hoofdkantoor in Bielefeld, Duitsland. Met meer dan 70 jaar ervaring opereert Jab Antsoetz als een internationaal bedrijf dat in meer dan 80 landen over de wereld verkoopt. Jab Anstoetz staat bekend om de gevarieerde en ingenieuze collectie waardoor ze o.a. de markleiders zijn op het gebied van meubel en gordijnstoffen.

 Silvera Silvera
Silvera is één der oudste agenturenfirma’s in Nederland sinds 1688.
Silvera heeft een grote collectie stoffen die van design modern tot elagant,luxueus classic gaan. In deze collectie komt iedere smaak aan bod. Merken die ze o.a. verkopen zijn Fabricut, Kurage.
 pepe penalver Pepe Penalver 
Sinds haar oprichting in 1964 heeft de ontwikkeling van Pepe Peñalver in de markt voortdurend ontwikkeling aangetoond op het gebied van unieke gordijn en meubelstoffen van hoog niveau en esthetiek.
 Osborn & Little/ Matthew Williamson Osborne & Little
Osborne & Little is één van s’wereldse toonaangevende namen in stof en behang ontwerp. De reputatie koestert voor innovatie en kwaliteit.Matthew Williamson staat internationaal bekend om zijn kenmerkende esthetiek, aandacht voor detail en caleidoscopische kleuren.
 Aristide Aristide
Aristide heeft zijn sterke nationale en internationale marktpositie weten te behouden door originele, eigentijdse en innovatieve collecties op de markt te introduceren. Hun bekende collecties zijn o.a., Simta, Warwick en Bruder.

Clarke & Clarke

Clarke & Clarke

Clarke & Clarke
Clarke & Clarke houdt zich veel bezig met creatief design waarbij de collecties die ze uitbrengen altijd passen bij de huilige trend op het gbied van design en kleur.
 Nobilis Nobilis
Nobilis bevindt zich in Parijs, in het mooie gedeelte  Saint Germain. Hun hedendaagse creaties zijn steeds meer aantrekkelijk geprijsd. Ze hebben hun eigen lijn aan stoffen gekenmerkt door een moderne en gekleurde sfeer die bestemd zijn voor stoelen en gordijnen.
 Métaphores Créations Métaphores
De collecties van Créations Métaphores maken interieurs opmerkelijk fraai door de combinaties van stoffen dat elegantie, kleur, emotie en sensualiteit uitstraalt.Tevens zijn ze qua kleur mooi op elkaar af gestemd en laten ze een mooie en subtiele combinatie van klassiek en eigentijds zien.
 Lizzo Lizzo
Lizzo kent verschillende stijlen van gordijn en meubelstoffen. Deze verschillende stijlen stimuleren de menselijke emoties en ook hun hypnotiserende kleuren en texturen blijven niet onopgemerkt.
 Etro Etro
Etro heeft hun stoffen zo ontworpen dat het een verhaal vertelt. Dit doen ze door inspiratie te halen uit prachtige plaatsen en geschiedenis. Met deze verworven informatie kunnen ze met prachtige kleuren en patronen bijzondere collecties creëren.
GP&JBaker GP & JBaker
Mulberry home staat bekent om hun functionele stoffen, geweven wol, fluweel en bloemenprints. Ze combineren traditionele elegantie met een ongedwonge moderne tint.
Klik hier voor een aantal voorbeelden.
 Vyva Fabrics Vyva Fabrics
Vyva Fabrics zijn gespecialiseerd in meubel, project en outdoor stoffen. Sinds 1990 levert Vyva Fabrics hoogwaardige stoffen en kunstleer voor zowel interieur als exterieur. Bekende merken zijn o.a. Sunbrella, Boltaflex en Dinamica.
 Nina Campbell Nina Campbell 
Nina Campbell is één van s’ werelds meest gerespecteerde en invloedrijke interieur ontwerpster. Ze staat bekend om haar humor en briljante gevoel voor stijl. Haar ontwerpen slaan aan op jong en oud en zitten goed in zowel modern als traditionele interieurs.
 De Ploeg De Ploeg
De ploeg is een Nederlands bedrijf die voornamelijk ambachtelijke, kwalitatieve en hoogwaardige geweven en bedrukte stoffen heeft die volledig op elkaar zijn afgestemd. Deze stoffen worden veel gebruikt op o.a. Artifort meubels, Leolux, Martin Visser banken, Gelderland banken en andere retro of vintage meubels.
 kvadrat Kvadrat
Kvadrat heeft het voortouw genomen in het veld van textiel ontwerp en innovatie. Sinds 1968 ontwerpt Kvadrat kwalitatief hoogwaardige bekleding, raambekleding en tapijten. Deze stoffen worden veel gebruikt op o.a. Artifort meubels, Leolux, Martin Visser banken en Gelderland banken en andere retro of vintage meubels.
 Thibaut Thibaut
Thibaut bied een prachtige kwaliteit stof in diverse stijlen. Deze stijlen variëren van historische reproducties tot klassieke en tropische patronen.
Kobé Kobe
Kobe is een wereldwijd merk dat veel tijd en aandacht besteed aan innovatie en ontwikkeling waarbij ze kwalitatief prachtige producten afleveren.
Christian Fischbacher Christian Fischbacher
Christian Fischbacher is een familie bedrijf sinds 1819. Ze zijn gevestigd in ST. Gallen in Zwitserland. Hun producten zijn gemaakt met aandacht voor detail en passie voor hoogwaardige materialen.
Lelievre Lelievre
Lelièvre is een stoffen leverancier gevestigd in Parijs. Al vier generaties lang ruim 100 jaar vanaf 1914 creëren ze de prachtigste creaties. Hun knowhow, geschiedenis, schoonheid en creatie is van omvangrijke waarde.
 Bute fabrics Bute fabrics
Bute al vanaf 1947 heeft een collectie ontworpen dat de geest prikkelt door inspirerende en gewaagde kleuren met tactiele texturen. Hun wollen textiel stellen de norm wereldwijd voor kracht en duurzaamheid. Hun stoffen worden veel gebruikt voor retro of vintage meubels, zoals b.v. voor Artifort, Leolux, Martin Visser bank en Gelderlandbanken, etc..

Nieuwe collecties gordijnstoffen en meubelstoffen

In de winkel hebben we presenteren we de meest recente collecties gordijnstoffen en meubelstoffen. Samen met u bekijken wij graag welke stoffen het past passen binnen uw interieur. Voor meer informatie over al deze merken kunt u vrijblijvend contact opnemen of langskomen in onze winkel in Haarlem.