Stoffen merken

Het kan lastig zijn om van een site of klein stukje stof te bepalen of de gordijnstof bij uw interieur past. Er zijn zoveel verschillende soorten en kleuren gordijnstoffen, waardoor kiezen lastig kan zijn. Wij raden dan ook altijd aan om de stof te bekijken tijdens daglicht of op de plek waar het komt te staan of te hangen. Om het u gemakkelijker te maken kunt u altijd de gordijnstalen of meubelzichtstalen die bij ons in de winkel voorradig zijn meenemen naar huis.

Knipstalen kunt u aanvragen via: info@zeegersentesselaar.nl

Gordijnstoffen en Meubelstoffen merken

Hieronder vindt u een overzicht van een aantal gordijnstoffen-merken. Uiteraard ben u van harte welkom in de winkel om onze uitgebreide stoffen collecties te bekijken.

gordijnstoffen en meubelstoffen Pierre Frey
Pierre Frey is een luxe Frans designhuis met inspirende stoffen. Hoewel het familiebedrijf begonnen is in 1935 heeft het traditionele Pierre Frey zich aangepast aan de moderne wereld.
 gordijnstof en meubelstof Romo
Dit in Nottinghamshire UK gevestigde bedrijf word beschouwd als een internationale leider op het gebied van stoffen. Hun bekendste collectie is de Romo Black Edition.
 gordijnstof en meubelstof Zinc
Ontwerpers justin Marr en Joanna Ledgard zijn de ontwerpers achter Zinc. Justin is gefacineerd door de hedonistische stijl in jaren 70. Hier komt de meeste inspiratie voor de collecties vandaan.
 Designers Guild Designers Guild
Dit door broer en zus gerunde bedrijf staat bekent om hun creativiteit, innovatieve ideeën en kwaliteit.
 gordijnstof en meubelstof Chivasso
C
hivasso lanceert twee collecties per jaar die passen bij de huidige trends waardoor hun collectie altijd nieuw en innovatief is.
 jab logo Jab-Anstoetz
Jab Anstoetz staat bekend om de gevarieerde en ingenieuze collectie waardoor ze o.a. de marktleiders zijn op het gebied van stof.
 unnamed Silvera
Heeft een grote collectie stoffen die van design modern tot elegant en luxueus gaan. In deze collectie komt iedere smaak aan bod.
 GP&JBaker GP&JBAKER
GP&JBAKER is een begrip in het Verenigd Koninkrijk. Al zeer lang worden prachtige landhuizen en kastelen gestoffeerd met de rijke stoffen van GP&Jbaker.
 OsborneandLittleLogo Osborne & Little
Osborne & Little staan bekend om hun goede kwaliteit en innovatie. Daardoor is Osborne & Little uitgegroeid tot een gerespecteerd Brits merk.
  Mindthegap
Mindthegap staat bekend om hun kleurrijke stoffen en botanische patronen. Je raakt er nooit op uitgekeken.
 download Clarke & Clarke
Clarke & Clarke houdt zich veel bezig met creatief design waarbij de collecties die ze uitbrengen altijd passen bij de huidige trends op het gebied van design en kleur.
 logo Matthew Williamson
Matthew Williamson is een engelse kledingontwerper die bekend staat om zijn kleurgebruik, detaillering, patronen en textuurgebruik.
 download Métaphores
De collecties van Métaphores zijn vooral geïnspireerd geraakt door gebruikte materialen. Tevens zijn ze qua kleur goed op elkaar afgestemd en laten ze op een mooie en subtiele manier een combinatie van klassiek en eigentijds zien.
 logo3 Lizzo
Lizzo is gekenmerkt door mysterie, creativiteit en spiritualiteit. Door deze sensationele stoffen worden de menselijke emoties gestimuleerd.
 etro logo Etro
Etro heeft hun stof zo ontworpen dat het een verhaal verteld. Dit doen ze door inspiratie te halen uit prachtige plaatsen en geschiedenis. Dit combineren ze met prachtige kleuren en patronen en creëren hiermee bijzondere collecties.
Vyvafabrics
Vyvafabrics staat bekend om zijn outdoor stoffen. Sunbrella is de meest verkochte outdoor stof. Ook andere stoffen geschikt voor meubel en projecten van hoge kwaliteit is bij vyvafabrics te vinden.
  Samuel & Sons
Samuel & Sons hebben hun bekend verworven door hun prachtige passementen, koorden, trimmings, franjes, etc.. Alles om gordijnen of meubels mee af te kunnen werken.
 logo nina campbell Nina Campbell 
Nina Campbell is van oorsprong een interieurdesigner die in samenwerking met Osborne & Little een luxe en praktische collectie heeft ontworpen
 De Ploeg De Ploeg
De ploeg is een Nederlands bedrijf die voornamelijk ambachtelijke, kwalitatieve en hoogwaardige geweven en bedrukte stoffen heeft die volledig op elkaar zijn afgestemd.
 kvadrat logo fb Kvadrat
Kvadrat produceert en ontwikkelt textielproducten van de hoogste kwaliteit. Tevens houden ze zich bezig met een verbintenis van natuur en cultuur.
 thibaut Thibaut
Thibaut bied een prachtige kwaliteit stoffen aan in diverse stijlen. Deze stijlen variëren van historische reproducties tot klassieke en eigentijdse patronen.
furnishings kobeomteroprdesign Kobe
Kobe is een wereldwijd merk dat veel tijd en aandacht besteed aan innovatie en ontwikkeling waarbij ze kwalitatief prachtige producten afleveren.

Nieuwe collecties gordijnstoffen en meubelstoffen

In de winkel hebben we presenteren we de meest recente collecties gordijnstoffen en meubelstoffen. Samen met u bekijken wij graag welke stoffen het past passen binnen uw interieur. Voor meer informatie over al deze merken kunt u vrijblijvend contact opnemen of langskomen in onze winkel in Haarlem.