De koude wintermaanden komen er weer aan en dus is het tijd om uw huis winterproof te maken. Dit kan met behulp van raamdecoratie bijvoorbeeld gordijnen, deze zorgen in de winter dat ze de onaangename kou buiten laten.

Bij Zeegers&Tesselaar te Haarlem vindt u een zeer uitgebreide keuze aan gordijnstoffen die hieraan voldoen. De gordijnstoffen die Zeegers&Tesselaar gebruiken zijn onder andere van: Jab, Romo, Chivasso, Silvera, Pierre Frey, Osborne & little en de ploeg. Maar ook de merken Etro, Lizzo, Mulberry, Ralph Lauren, Zinc en Kirby design zijn hier te vinden.

Het voeren van gordijnstoffen bij Zeegers&Tesselaar te Haarlem is ook mogelijk.

De voordelen van gevoerde gordijnen

-Het verduisteren van een ruimte bijvoorbeeld de slaapkamer.
-Het dempen van geluid in uw huis en het verbeteren van de akoestiek.
-Maar vooral het isolerende effect van gevoerde gordijnen is een groot voordeel. Dit levert direct energie winst op.

Ophangsystemen

Bij Zeegers&Tesselaar kunt u zich ook laten adviseren over ophangsystemen. Er zijn bijvoorbeeld veel verschillende soorten gordijnroedes te leveren.
Gordijnroedes van Büsche hebben een klassieke uitstraling.
Gordijnroedes van Interstil zijn prachtig en strak van design.
Gordijnroedes van Vion zijn minder uitgesproken en daardoor voordeliger dan de vorige merken Büsche en Interstil.
In onze winkel in Haarlem hebben wij veel stalen liggen van gordijnroedes van messing, edelstaal, ijzer, spankabel en natuurlijk hout. De gordijnen worden nog mooier bij een afgepast design-roede van Interstil.

Interieuradvies

Wilt u meer informatie over gordijnen of een afspraak maken voor een interieuradvies en dat kan gaan over uw volledige huis inrichting maar ook enkel over vloeren of raamdecoratie, dan kunt u terecht bij Zeegers&Tesselaar stoffering (023-5516355) te Haarlem.

Deel dit bericht