Vloeren

We zijn niet alleen gespecialiseerd in het stofferen van meubels, confectie gordijnen, meubels op maat maar ook in vloeren. Een vloer is de basis van het gehele interieur en daarom zo belangrijk. Een vloer kan heel veel bepalen in een huis, het geeft karakter, sfeer, knusheid en kan een ruimte optisch groter laten lijken. Wij kunnen je hierin adviseren en de sfeer creëren die je wilt.

  1. Een ruimtelijke sfeer

Vrijwel ieder huis heeft wel een lastig aspect. Een smalle hoek, een nis op een onhandige plek. Door de juiste vloer te kiezen kun je hierop inspelen. We kunnen je daarbij adviseren welke vloeren je met lastige ruimtes het best kunt nemen.

  1. Een warme sfeer

Een thuisgevoel is erg belangrijk en dat kan door de sfeer dat het huis uitstraalt d.v.m. de gekozen materialen in het huis. Vooral in de winter maanden is een knusse woonkamer heerlijk. Door tapijt of een vloerkleed te gebruiken, wordt er meer warmte vastgehouden. Het geeft ook een warmere uitstraling aan de ruimte.

We verkopen tapijten in verschillende kleuren en structuren, zo passen we het helemaal aan naar uw wens.  Vinyl vloerbedekking Novilon van Forbo voelt ook behaaglijk warm aan, het vergt een minimum aan onderhoud en het isoleert uitstekend geluid.

  1. Een rustgevende sfeer

Na een drukke werkdag is je huis je oase. Een plek om terug te keren. Een PVC vloer draagt bij aan deze rust, omdat het geluid dempt. Ook heeft het weinig onderhoud nodig. Dat scheelt al veel drukte in huis!

  1. Duurzaamheid en natuurlijk materiaal

Het is natuurlijk ook belangrijk dat een vloer duurzaam is. Linoleum marmoleum van Forbo is een uiterst duurzame en natuurlijke vloerbedekking. Zo verkopen we ook vloeren van natuurlijke materialen die niet schadelijk voor het milieu zijn.

Deel dit bericht