PVC vloeren

PVC vloeren zijn vloeren die je steeds meer tegenkomt. Dit komt omdat het een gemakkelijke vloer met weinig onderhoud is. Steeds meer mensen raken gecharmeerd van de vele mogelijkheden van PVC vloeren. Daarnaast is het PVC te verkrijgen in verschillende dessins, waarvan de meest gebruikte hout en steen zijn. Wij laten u dit allemaal zien in onze showroom in Haarlem. De PVC vloeren die wij verkopen zijn van Green-Flor, Forbo Flooring en Belakos.

Alle PVC vloeren zijn waterbestendig

Het maakt dus niet uit als je PVC vloer nat wordt. De vloeistof trekt er niet in. Daardoor kan je de PVC vloer ook gemakkelijk schoonmaken met een stofzuiger of met een dweil. Deze eigenschap zorgt ervoor dat PVC goed toegepasbaar is in keukens.

Een PVC vloer is uitermate geschikt voor vloerverwarming

Een PVC vloer geleidt de warmte uitstekend. De vloerverwarming is hierdoor geschikt als hoofdverwarming. Bijkomend voordeel is dat de energiekosten laag blijven.

De vele voordelen van een PVC vloer

De toplaag van een PVC vloer heeft een extra PU-beschermlaag. Dit betekent dat de vloer extra lang meegaat, kleurvast is en zeer hygiënisch. Als u besluit om de vloer direct aan de ondervloer te verlijmen wordt de akoestiek die u bij ander vloeren wel hebt minimaal beperkt.

PVC vloer met houtmotief in de slaapkamer Een PVC vloer geeft uw inloopkast een chique uitstraling.

Forbo Flooring

Forbo Flooring richt zich decennia lang al op productieprocessen waarbij het milieu zoveel mogelijk wordt ontzien. De Novilon PVC vloer van Forbo is ideaal voor vloerverwarming en komt uit Nederland waardoor uw vloer weinig energieverslindende transportkilometers maakt. De nieuwe collectie voldoet aan de hoogste Nederlandse (en Europese) milieu- en kwaliteitseisen.

Green-Flor

Green Flor PVC heeft een uitgebreide collectie met veel verschillende exclusieve, tijdloze, moderne en authentieke dessins. Green-Flor is gespecialiseerd in de nieuwste en geavanceerde druk- en productie technieken waardoor Green-Flor prachtige reproducties van natuurlijke materialen kunnen maken die in uw woonkamer tot leven komen.

Belakos

Belakos heeft een uitgebreide PVC collectie met div. kleurtinten en plankformaten. Hiermee kunt u uw eigen legpatroon bepalen.

Wilt u meer weten over onze PVC vloeren?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op of kom langs in onze winkel in Haarlem voor een vrijblijvende offerte.