Shutters

Shutters zijn decoratieve binnenluiken. Via beweegbare lamellen in de houten panelen regelt u deze decoratieve zonwering naar uw eigen wens. Met de stand van de lamellen kunt u de licht inval en de gewenste mate van privacy gemakkelijk instellen.

Zeegers & Tesselaar is Shutters dealer

Als Shutters dealer uit Haarlem leveren wij deze binnenzonwering van Wehlton shutters  in alle soorten hout, kleur en vormen. Shutters zijn toepasbaar als raamdecoratie en binnenzonwering, maar ook als afscheidingswand. Net als in de woonkamer kunt u deze ook bestelen voor uw badkamer en keuken. Deze binnenluiken zijn aan specifieke omstandigheden aan te passen.

Binnenzonwering van Wehlton

De shutter is een sfeervolle binnenzonwering die is overgewaaid uit de tropen en andere zuidelijke landen naar Europa. Deze decoratieve binnenluiken worden op de hand gemaakt door vakmensen, waardoor de meest uiteenlopende vormen gemaakt kunnen worden. De binnenzonwering van Wehlton passen in elk interieur, klassiek of modern. Wij kunnen ze leveren in 4 verschillende lamelbreedtes: 47, 63, 89 en 127 mm.

Deze sfeervolle binnenluiken kunnen heel goed in zowel een klassiek als in een modern interieur verwerkt worden. Hieronder ziet u een aantal voorbeelden.

Shutters voor openslaande deuren Dichte shutters Sfeervolle lichtinval met shutters

NIEUW! Shutters van Zeegers & Tesselaar

Wij introduceren nu een eigen huismerk binnenzonwering tegen een betaalbare prijs. De Zeegers & Tesselaar shutters zijn van uitstekende kwaliteit en zijn een aanwinst voor uw huis. U kunt ze in alle maten en kleuren verkrijgen. Wij staan garant voor een topproduct wat nog jaren meegaat. De Zeegers & Tesselaar shutters kunt u bij ons verkrijgen voor slechts €295,- per m² exclusief montage. Twijfel niet en kom snel naar onze showroom in Haarlem om alle opties te bekijken.

Wilt u ook deze sfeervolle binnenzonwering in uw woning geplaatst hebben? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of kom langs in onze showroom in Haarlem.