Sisal vloerbedekking

Sisal is een natuurlijk materiaal, dat ademt, vocht kan reguleren, en niet statisch oplaadbaar is. Natuurlijke materialen wasemen geen schadelijke dampen uit, en zijn dus beter voor het binnenmilieu en uw eigen gezondheid.

Cunera tapijten zijn zowel in design als in kwaliteit een verantwoorde vloerbedekking op een natuurlijke basis.

Naast Sisal kunt u voor uw vloerbedekking ook kiezen uit andere duurzame en milieuvriendelijke materialen zoals wol, cocos, zeegras, papier, bamboe en als afwerkingsmaterialen leder, jute, katoen en linnen. Het verven en verwerken van de grondstoffen gebeurt op mens- en milieu-verantwoorde wijze.

Vloerkleden, trapbekleding en karpetten met randafwerking, standaard in vele stijlen of naar wens van de klant zijn de specialiteiten van Cunera tapijt of van Jabo tapijt. Laat u verassen door de combinaties die met deze duurzame materialen mogelijk zijn.

Wij helpen u graag om uw meubelstoffering en uw gordijnen op uw Sisal vloerbeddekking van Cunera of Jabo af te stemmen.

Kamerbreed Sisal is verkrijgbaar in 19 kwaliteiten in verschillende kleuren en structuren, afgewerkt met latex rug (m.u.v. Jersey met jute rug).

  • Sisal Albatros – Aruna – Bari – Firenze
  • Sisal Incata – Jaspé – Java – Jersy – Oase
  • Sisal Passoa – Safari – Sibo – Trento – Monza
  • Sisal Novara – Safari Night Sky – Scala B – Scala V – Padella

Wilt u meer informatie over het product? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of kom langs in onze showroom in Haarlem om al onze sisal stalen van o.a. Cunera en Jabo te bekijken.

Onze adviseurs zullen u helpen om het perfecte sisal tapijt bij uw interieur te vinden.