Dit zeggen onze klanten over Zeegers & Tesselaar

Ik ben erg tevreden over de wijze waarop alles gegaan is

Het opnieuw stofferen van onze banken is adequaat en erg professioneel aangepakt en uitgevoerd. Vooraf een heldere offerte, afspraken zijn goed nagekomen, alles gaat correct en erg vriendelijk. We zijn erg tevreden over het resultaat (en daar gaat het natuurlijk om)!

Aad Wessel
3 augustus 2019

Echt vakwerk en uitstekende service

Van binnenhuisarchitect Louise Rosingh de gouden tip gekregen om mijn stoelen hier te laten bekleden. Een snoepwinkel aan mooie stoffen en vakkundig en geduldig advies. Gelukkig bestaan er nog echte ambachtsmensen. Mijn stoelen zijn prachtig bekleed en binnen een paar weken stonden ze weer bij me in de keuken. Veel dank en graag tot een volgende keer!

dieuwke
2 mei 2019

Prettig contact en goede service!

Bij googelen toevallig op de website/winkel van Zeegers & Tesselaar terecht gekomen, omdat we nieuw zijn in Haarlem. Heel prettig contact gehad en het opmeten & leggen ging heel soepel en goed! Naast dat het een aantrekkelijke prijs was voor onze schoonloopmat kon het ook nog eens supersnel gelegd worden. Zeker een aanrader en als we nog iets nodig hebben komen we er zeker terug!

Mandy
2 mei 2019

Z&T hebben afgelopen jaar meerdere

Z&T hebben afgelopen jaar meerdere leveringen gedaan voor ons huis. We zijn steeds vakkundig en snel geholpen.
We zijn tevreden over hun dienstverlening.
We kunnen ze zeker aanbevelen.

Sandra
26 april 2019

Stoffering van bankstel en eethoek.

Hartelijk dank voor het prachtige werk wat jullie geleverd hebben, door ons bankstel en eethoek opnieuw te bekleden!
Jullie verlenen geweldige service en als we in de toekomst wat nodig hebben op het gebied van woninginrichting, weten we Zegers en Tesselaar te vinden.

Mvg, Familie W.M.J Knuever.

Ria Knuever
18 maart 2019

Mooi werk geleverd

Prima geholpen en geadviseerd over de bekleding van onze barkrukken. de barkrukken zijn zeer vakkundig gestoffeerd. De breng en haal dienst is ook te waarderen.We zijn erg blij met dit mooie resultaat.

Miranda en Hans
18 maart 2019

Goede en vriendelijke service

Mijn bankstel is weer helemaal als nieuw, erg blij mee.
Mooie afwerking, goede service en erg klantvriendelijk.

Ingrid
11 februari 2019

Vakmensen. Wij hebben onze gordijnrails

Vakmensen. Wij hebben onze gordijnrails op maat laten maken onder andere voor onze erker. Met zorg en aandacht gemaakt en opgehangen. Kon ook op korte termijn.

Ellen
11 februari 2019

vriendelijk en vakkundig

Op advies van een vriendin naar Zeegers en Tesselaar gegaan voor gordijnen en vouwgordijnen. Annelies kon mij prettig en goed advies geven, en heeft ruime keuze aan stoffen. De specifieke stof die ik in gedachten had konden zij gelukkig leveren. Daarnaast goed mee gedacht over lengte gordijnen. Ik ben erg blij met het resultaat. En weet ze weer te vinden als ik een stoel wil bekleden.

Leone
11 februari 2019

Prima werk van Zeegers en

Prima werk van Zeegers en Tesselaar. Onze trap ligt er weer keurig bij, dank!

Anne-Floor
14 januari 2019

Snel, vakkundig en vriendelijk

Het bovenstaande zegt genoeg! Onze zoon wordt de volgende klant.

homburg
14 januari 2019

Echt vakmanschap!

We hebben oude stoelen laten bekleden en gordijnen laten maken: echt heel mooi geworden. Stoelen waren oud, en zijn nu weer als nieuw: stevig en opgefleurd met mooie stoffen. We zijn super tevreden!

Trudy Mooren
3 januari 2019

Als nieuw

Ons strakke jaren 60 bakje is nog nooit zo strak geweest! Prettige samenwerking met deze vakmensen, en fijne snelle service. Een absolute aanrader!

Bas Poppink
2 januari 2019

Mooi vakwerk

Professioneel, goede service en meedenkend.

Ronald Bijster
Ronald Herenkapper
24 december 2018

Zeegers & Tesselaar staat voor een combi van heldere communicatie en goed vakmanschap

Zeer goede ervaring met dit bedrijf! Heldere en eerlijke communicatie (daar houd ik van) en goed vakmanschap. Tapijt is keurig op afgesproken datum gelegd, en duettes goed ingemeten en opgehangen.
Eén heel klein puntje: bij half uur later komen dan afgesproken, had ik dat graag via een (app-)berichtje gehoord.

Antje Ehrenburg
21 november 2018

Zeer tevreden, ze zien er prachtig uit!!!

Mee denkend, snel reageren en behulpzaam
Onze stoelen in de wachthoek van onze kapsalon zien er weer prachtig uit.
Mooi gestoffeerd en een geweldige stof.
Fijne samen werking.
Wij zullen jullie zeker adviseren in onze salon.
Bedankt en zeker tot ziens.
Groetjes Ton ( Kapsalon Right )

Ton Vooren
Koppie Right
27 oktober 2018

Snel & vakkundig

Erg blij met de Novilon vloer en veel dank dat jullie het zo snel hebben kunnen bestellen en leggen, zodat het er voor de verhuizing nog in lag! Het contact verliep ook heel vriendelijk en efficient. Vakkundig gelegd, en met zorg! Dankjewel!

Ellen
27 oktober 2018

Best in class!

Erg tevreden over het product (duette-shades) maar vooral ook de klant vriendelijkheid, het advies en de service. Bedankt want het was precies wat we zochten.

Eveline
22 oktober 2018

Stoffering bank en gordijnen Inbetweens

We hebben onze bank hier laten bekleden en het resultaat is echt supermooi geworden! De stof is niet alleen mooi, ook de manier waarop de bank opnieuw bekleed is is gewoon heel erg netjes. De bank is mooier dan ooit!

Ook inbetween gordijnen uitgezocht en deze keurig op maat gemaakt, de rails is netjes opgehangen hier en de gordijnen vallen heel mooi. Wij zijn erg tevreden!

Gabrielle
17 oktober 2018

Klantvriendelijk en kwaliteit hoog

zijn zeer klantvriendelijk en nemen de tijd voor je denken met je mee, snelle service ,kortom zeer tevreden.
Vakmanschap mooie kwaliteit aan diverse interieur mogelijkheden.

Vink
25 september 2018

Prachtig aanbod van mooie stoffen die een oud stoeltje weer een sieraad in huis maken.

2 oude stoeltjes laten stofferen. Prachtige stoffen en keurig gestoffeerd. Enorm verheugd met het resultaat.

Inge Tesselaar
14 september 2018

zeer klantgericht

we zijn zeer tevreden over onze ervaring met Zeegers & Tesselaar. Het eindresultaat voldoet aan onze verwachtingen en dat was geen makkelijke opgave met zeer hoge en schuine ramen. Well done!
De communicatie is altijd heel prettig, persoonlijk en professioneel geweest. We hebben 100% vertrouwen en zelfs de huissleutel afgegeven zodat ze zelf in ons huis konden als wij er niet waren.

sabine den Hartog
7 september 2018

Wat een vakmensen! We hebben

Wat een vakmensen! We hebben twee verschillende items bij ze laten herstofferen. Topwerk! Ik raad ze met verve aan!

Wendy
31 augustus 2018

Mooie stoffen, mooi resultaat

Een grote keus aan mooie stoffen en Annelies nam de tijd om de juiste voor ons te vinden.
Inmiddels vier stoelen terug die er na 23 jaar weer als nieuw uitzien en weer comfortabel zitten.
Volgende keer weten wij julkie weer te vinden, goede kwaliteit en goede service door vriendelijke mensen!

Ingrid
24 augustus 2018

Top service!

Zeer goede ervaring! Met een zeer krappe deadline alles op hele korte termijn voor ons geregeld! Top service en hele vriendelijke mensen!

Arjen van Laarhoven
Swapfiets
16 augustus 2018

persoonlijk, snel, betrouwbaar en super kwaliteit

Dit is mijn tweede ervaring met Zeegers & Tesselaar. En ook deze keer hebben ze volledig aan mijn verwachtingen voldaan en nog meer dan dat.
Alles is super snel geregeld, flexibel met plannen van inmeten en monteren.
En het eindresultaat is meer dan prachtig. Ik ben echt heel erg blij.
Zo een fijne persoonlijke service vind je bijna nergens meer.
Dank jullie wel!

Adry van der Klaauw
14 augustus 2018

Prima samenwerking in kleur keuze, en afwerking, en snelheid van bekleden

zie beoordeling in korte zin

Jan Paul Koster
10 augustus 2018

Persoonlijke benadering en prettig proces en eindproduct.

Na een lange verbouwing goed begeleid door Annelies in de winkel. Ondanks de kleine ruimte toch meer dan genoeg keuze van stoffen en Tapijt.

Marcel en zijn zoon hebben netjes volgens planning e.e.a. ten uitvoer gebracht.

Volgend jaar de plissé gordijnen!

Jorn van Sevenhoven
7 augustus 2018

Prima service, mooi resultaat

Annelies heeft snel door wat je mooi vindt, weet goed wat ze in huis heeft en wat goed gecombineerd kan worden. Ze heeft ons heel plezierig en vakkundig geholpen. Marcel werkt rustig en netjes en is pas tevreden als het werk perfect is afgeleverd.

Maria
6 augustus 2018

Prachtige vouwgordijnen

Bedankt voor onze prachtige vouwgordijnen! Wij zijn zeer tevreden.
Wat een topservice!!

Tim
6 augustus 2018

We zijn erg blij met

We zijn erg blij met de op maat gemaakte kussens voor een lange bank in ons restaurant! Bedankt Marcel en Annelies!

Diantha
5 augustus 2018

Resultaat ziet er erg goed uit

We hebben onze trappen en tweemaal een overloop laten stofferen en het resultaat ziet er erg goed uit. De communicatie met de winkel verliep soepel en vlot en de mannen die het werk kwamen uitvoeren waren zeer prettig in de omgang.

Jaap Roos
25 januari 2018