Dit zeggen onze klanten over Zeegers & Tesselaar

Stoffering bank en gordijnen Inbetweens

We hebben onze bank hier laten bekleden en het resultaat is echt supermooi geworden! De stof is niet alleen mooi, ook de manier waarop de bank opnieuw bekleed is is gewoon heel erg netjes. De bank is mooier dan ooit!

Ook inbetween gordijnen uitgezocht en deze keurig op maat gemaakt, de rails is netjes opgehangen hier en de gordijnen vallen heel mooi. Wij zijn erg tevreden!

Gabrielle
17 oktober 2018

Klantvriendelijk en kwaliteit hoog

zijn zeer klantvriendelijk en nemen de tijd voor je denken met je mee, snelle service ,kortom zeer tevreden.
Vakmanschap mooie kwaliteit aan diverse interieur mogelijkheden.

Vink
25 september 2018

Prachtig aanbod van mooie stoffen die een oud stoeltje weer een sieraad in huis maken.

2 oude stoeltjes laten stofferen. Prachtige stoffen en keurig gestoffeerd. Enorm verheugd met het resultaat.

Inge Tesselaar
14 september 2018

zeer klantgericht

we zijn zeer tevreden over onze ervaring met Zeegers & Tesselaar. Het eindresultaat voldoet aan onze verwachtingen en dat was geen makkelijke opgave met zeer hoge en schuine ramen. Well done!
De communicatie is altijd heel prettig, persoonlijk en professioneel geweest. We hebben 100% vertrouwen en zelfs de huissleutel afgegeven zodat ze zelf in ons huis konden als wij er niet waren.

sabine den Hartog
7 september 2018

Wat een vakmensen! We hebben

Wat een vakmensen! We hebben twee verschillende items bij ze laten herstofferen. Topwerk! Ik raad ze met verve aan!

Wendy
31 augustus 2018

Mooie stoffen, mooi resultaat

Een grote keus aan mooie stoffen en Annelies nam de tijd om de juiste voor ons te vinden.
Inmiddels vier stoelen terug die er na 23 jaar weer als nieuw uitzien en weer comfortabel zitten.
Volgende keer weten wij julkie weer te vinden, goede kwaliteit en goede service door vriendelijke mensen!

Ingrid
24 augustus 2018

Top service!

Zeer goede ervaring! Met een zeer krappe deadline alles op hele korte termijn voor ons geregeld! Top service en hele vriendelijke mensen!

Arjen van Laarhoven
Swapfiets
16 augustus 2018

persoonlijk, snel, betrouwbaar en super kwaliteit

Dit is mijn tweede ervaring met Zeegers & Tesselaar. En ook deze keer hebben ze volledig aan mijn verwachtingen voldaan en nog meer dan dat.
Alles is super snel geregeld, flexibel met plannen van inmeten en monteren.
En het eindresultaat is meer dan prachtig. Ik ben echt heel erg blij.
Zo een fijne persoonlijke service vind je bijna nergens meer.
Dank jullie wel!

Adry van der Klaauw
14 augustus 2018

Prima samenwerking in kleur keuze, en afwerking, en snelheid van bekleden

zie beoordeling in korte zin

Jan Paul Koster
10 augustus 2018

Persoonlijke benadering en prettig proces en eindproduct.

Na een lange verbouwing goed begeleid door Annelies in de winkel. Ondanks de kleine ruimte toch meer dan genoeg keuze van stoffen en Tapijt.

Marcel en zijn zoon hebben netjes volgens planning e.e.a. ten uitvoer gebracht.

Volgend jaar de plissé gordijnen!

Jorn van Sevenhoven
7 augustus 2018

Prima service, mooi resultaat

Annelies heeft snel door wat je mooi vindt, weet goed wat ze in huis heeft en wat goed gecombineerd kan worden. Ze heeft ons heel plezierig en vakkundig geholpen. Marcel werkt rustig en netjes en is pas tevreden als het werk perfect is afgeleverd.

Maria
6 augustus 2018

Prachtige vouwgordijnen

Bedankt voor onze prachtige vouwgordijnen! Wij zijn zeer tevreden.
Wat een topservice!!

Tim
6 augustus 2018

We zijn erg blij met

We zijn erg blij met de op maat gemaakte kussens voor een lange bank in ons restaurant! Bedankt Marcel en Annelies!

Diantha
5 augustus 2018

Resultaat ziet er erg goed uit

We hebben onze trappen en tweemaal een overloop laten stofferen en het resultaat ziet er erg goed uit. De communicatie met de winkel verliep soepel en vlot en de mannen die het werk kwamen uitvoeren waren zeer prettig in de omgang.

Jaap Roos
25 januari 2018