Dit zeggen onze klanten over Zeegers & Tesselaar

Vakmanschap van de bovenste plank

Op alle punten fantastisch. Echt maatwerk, klantgericht en inspirerend.

Ruud Porck
SterkOnderwijs
10 juli 2023

Tevreden klanten

Wij zijn heel blij en te reden met onze nieuwe pvc vloer en trappen

Er wordt alle tijd voor je genomen bij het maken van een keuze, klantvriendelijk en met veel kennis van de producten. . De jongens die de vloer kwamen leggen waren professionele nette werkers
Vriendelijk en betrouwbaar,

Ingrid
20 juni 2023

Erg blij met m’n oude banken die zijn gerestaureerd en bekleed.l Ze zijn als nieuw!

Heel blij met advisering over stof en het resultaat is prachtig.

Ietje Dotinga
20 juni 2023

Prachtig uitgevoerd nieuw jasje voor fauteuil!

De nieuwe bekleding van de fauteuil waar we op uitgekeken waren maar die nog in prima staat was is perfect uitgevoerd. Het drukke en ongelijkmatige patroon is goed verdeeld en alles zit kaarsrecht. Duidelijk met oog voor detail. Contact en service verliep goed. Wederom een zeer fijne ervaring met dit bedrijf.

Ellen
24 maart 2023

Hr.

Zeegers &Tesselaar een leuk en prettig Haarlems familiebedrijf weten waar ze het over hebben. Pré – en after sales zijn prima. Ze doen hun uiterste best om jouw opdracht naar tevredenheid te voltooien.

Bert van der Linden
28 februari 2023

Stoffering van ons nieuwe appartement top geregeld.

Zeegers & Tesselaar is een leuk en gezellig Haarlems familiebedrijf. Zij doen hun uiterste best jouw opdracht naar wens te voltooien. Pré- en after sales zijn uitstekend.

Bert van derLinden
28 februari 2023

schommelstoel

Beste mensen,

Het was zeer prettig om met jullie het werk te bespreken en een mooie stof uit te zoeken.
De afspreken en prijsopgave gingen probleemloos.
Er is echt vakwerk geleverd.
Wat is onze schommelstoel mooi geworden.
Als er ooit nog wat gestoffeerd moet worden komen we zeker weer bij jullie

Vriendelijke groet .

5 sterren hoor!

van der wateren
21 februari 2023

prachtige stoffen, vakwerk en behulpzaam, ervaren en vriendelijk

Ondertussen heb ik een bank van Jan des Bouvrie, een stoeltje, gordijnen voor boven en beneden en een antiek bankje (foto) laten bekleden over verschillende jaren door Marcel Zeegers en Annelies Tesselaar. Ze zijn heel bekwaam, ontzettend ervaren en hebben prachtige collectie stoffen voor diverse doelen, van kussens tot gordijnen etc. Wat ik ontzettend prettig vind is dat ze heel behulpzaam zijn en echt meedenken en een ruime ervaring hebben. Ze zijn snel en vragen een reeële prijs en communiceren prettig. Echt fijn dat zulke vakmensen nog bestaan!

Teun
7 november 2022

vakwerk met prachtige stoffen

Ondertussen hebben Zeegers en Tesselaar rolgordijnen, hanggordijnen en kussens voor me gemaakt, twee banken bekleed (een van Jan des Bouvrie) en een antiek bankje (zie foto) en een stoel. Ze zijn heel ervaren, denken mee, kunnen uitstekend advies leveren over stoffen die passen en hebben een prachtige collectie stoffen om uit te kiezen. Ze zijn heel vriendelijk en behulpzaam, Marcel komt altijd alles keurig inmeten en afleveren. Ze vragen realistische prijzen en leveren naar afspraak en op tijd. Het is heel fijn om dit vakmanschap nog te vinden.

Teun
7 november 2022

Weer een prachtige trap

Trap bekleed met tapiojt

Omdat wij een dakopbouw hebben geplaatst wilden wij de trap hiervan laten bekleden.
Daar hebben we meteen de oude trapbekleden van de andere trap laten vervangen.
We zijn heel erg goed geholpen door Annelies, we kregen snel een keurige offerte.

De trappen zijn inmidels zeer vakkundig bekleed, we zijn er heel erg blij mee!

Mattijs de Graaff
7 november 2022

Super blij!!

Vriendelijk mensen en hebben ons heel goed geholpen met het realiseren van schuine gordijnen. Waar andere bedrijven er niet aan wilde beginnen is het Marcel en Annelies wel gelukt met een super mooi resultaat!

Suzette
7 november 2022

Maatbank, traploper en vouwgordijnen

Ontzettend fijne samenwerking met Annelies en Marcel. Het contact verliep snel en ze denken goed mee. De maatbank is de eye catcher van de ruimte geworden. Het is ze gelukt een prachtig resultaat te leveren ondanks het uitdagende ontwerp.

Bonnie
studio Bonnie Barlag
7 november 2022

Top kwaliteit

Een hand houdt een waaier in de hand van gordijnstoffen

Echte vakmensen!

Leon
WWD
9 september 2022

Klantgericht en professioneel

Jaren ervaring en klantgerichtheid hebben het een zeer prettige ervaring gemaakt bij Zeegers & Tesselaar. Vakkundige assistentie, geduld en prima service hebben uiteindelijk tot het resultaat geleidt waar ik op hoopte voor de gordijnen in mijn woonkamer. Zeer tevreden en heel blij mee.

Ireen
9 september 2022

vakmanschap in prachtige stoffen

Ondertussen hebben Zeegers en Tesselaar rolgordijnen, hanggordijnen en kussens voor me gemaakt, twee banken bekleed (een van Jan des Bouvrie) en een antiek bankje (zie foto) en een stoel. Dit is over een periode van zo’n acht jaar gegaan. Ze zijn heel ervaren, denken mee, kunnen uitstekend advies leveren over stoffen die passen en hebben een prachtige collectie stoffen om uit te kiezen. Ze zijn heel vriendelijk en behulpzaam, Marcel komt altijd alles keurig inmeten en afleveren. Ze vragen realistische prijzen en leveren naar afspraak en op tijd. Het is heel fijn om dit vakmanschap nog te vinden.

Teun
25 augustus 2022

Top!

Erg vriendelijk, goede service en prachtig gelegde trap.

nicolette swaak
30 juni 2022

Prettige ervaring

Ik heb een zeer prettige ervaring gehad met Zeegers & Tesselaar. Flexibel, klantgericht en goed bereikbaar. De vouwgordijnen hangen er prachtig bij. 🙂

Rebecca Rijnders
21 juni 2022

Persoonlijk en goed overleg

De kwaliteit van mijn op maat gemaakte loper is zeer goed. Degelijk vakmanschap de loper ligt zeer stevig en is prettig zacht verend. De omgang was zeer vriendelijk. Overleg over data prima. Prettig contact en zeer goed vakmanschap.

S Klooster
2 mei 2022

Vakmanschap en klantvriendelijkheid

Vanaf eerste contact werden aan wensen van de klant volledig tegemoetgekomen.
Voortgang werd regelmatig teruggekoppeld met name vertraging door corona.

Frans veenstra
nvt
2 mei 2022

Prima.

Goede ervaring,mooie plooigordijnen.Goede service.Zeer tevreden.

Qmevr.Q Vreeburgvreeburg
2 mei 2022

Prima.

Mooie plooigordijnen, primaservice,goede sevice.Dank u wel.

Mevrouw.Q Vreeburg.
2 mei 2022

Bekleden van charley stoelen

We zijn goed geholpen en mochten stalen van de stofbekleding mee nemen zoveel en zo vaak het nodig was. De stoelen zijn mooi bekleed en we zijn blij met het resultaat.

Marja Verbeek
15 februari 2022

Oog voor kwaliteit

Wij zijn erg tevreden met de kwaliteit van de producten en de service die we hebben gekregen bij Annelies en Marcel. Onze gordijnen hangen prachtig, en de trapbekleding is helemaal zoals we voor ogen hadden. Als je nog op zoek bent naar stoffering voor je woning, dan zou ik Zeegers en Tesselaar zeker aanbevelen.

Hanneke
15 februari 2022

Onze trap laten stofferen met

Onze trap laten stofferen met Sisal. Prijs was goed, snelle en vakkundige uitvoering en volgende een belletje of alles naar tevredenheid was. Kortom uitstekend.

Jeroen de Vries
15 februari 2022

Enorme keuze gordijnen en prima service

Ze hebben alle soorten gordijnen / kleuren. Erg goed geholpen twee jaar gelden gordijnen voor appartement in Amsterdam. Vakkundig opgehangen (in oude woning en oud plafond).
Nu overgordijnen gekocht voor slaapkamer. Snelle reactie, goede communicatie, goed advies.
Snel geleverd en weer heel vakkundig opgehangen en snel.
Heel tevreden!

Esther van der Sande
18 december 2021

Accuraat en goede kwaliteit

Stof van Pierre Frey voor ons besteld uit Frankrijk. Er waren wat problemen met het zenden naar het atelier in Nederland maar we werden goed op de hoogte gehouden van het proces. Gordijnen zijn vakkundig gemaakt en de montage is ook prima.

Marijke Wesselius
8 december 2021

Amazing Service

Zeegers & Tesselaar did an amazing job at reparing six old chair seats. Due to the pandemic/brexit there was a delay in the shipping of the material we chose for the seats. Annelies immediately covered our seats in a white fabric so that we could use it for a party – while waiting for the material to arrive. The material arrived two days later and it took them less than a day to create the final product. The seats were exceptionally refurbished with new, strengthened seat cushions and our dining room looks amazing now!

Thank you Annelies!

Henk Gouws
8 december 2021

Professionaliteit, snelheid en service!

Onze ervaring is zeer goed. In het voortraject perfect geholpen bij maken van de juiste keuzes voor raamdecoratie en stof voor erkerbank kussen. We mochten alle kleurstalen meenemen naar huis om de juiste kleuren te kiezen. Een snelle levering en de professionaliteit tijdens de montage maakt dat wij een zeer tevreden klant zijn!

Jacqueline Moison
8 december 2021

Prachtige gordijnen verzorgd door Zeegers & Tesselaar!

Onlangs hebben wij onze luxe overgordijnen voor onze woonkamer perfect geleverd gekregen door Zeegers & Tesselaar. Wij kunnen hen van harte aanbevelen. Je krijgt deskundig advies, ze leveren hoogwaardige kwaliteit, geven uitstekende service , ze denken mee, zijn zeer behulpzaam en je hebt bij hen keuze uit een groot assortiment. Wij zeggen: doen!!

Ingrid & Pau-ming Verhoef
4 december 2021

Goed vakmanschap, meedenkend, goede prijs/kwaliteotsverhouding, vriendelijke mensen

Goede kwaliteit stoffeerders en vakmanschap, erg klantvriendelijk, betrouwbaar

Jasper
18 oktober 2021

Als nieuw zitten

Onze 20 jaar oude Stokke-stoelen zitten weer als nieuw.
Fijn contact. Stoelen zijn netjes afgewerkt.

Edwin de Wit
23 september 2021

Vakkundig gelegd

Wij kozen voor Tretford tapijt. Mooi en duurzaam tapijt voor onze trap. Zeer vakkundig gelegd. Communicatie verliep prettig. Achteraf werd nog even gebeld of we tevreden zijn. Goede service.

Jose de Kleine
8 september 2021

uitstekend efficient en goed weggehaald en geplaatst

Het resultaat bevalt ons zeer goed. Deels natuurlijk eigen keuze maar het toeziende vakmanschap helpt!
Uitvoering op de juiste tijd en zeer goed gedaan. De oplevering was schoon en opgeruimd.

Klijn
8 september 2021

Een headboard waar je blij van wordt!

Wat een prachtige stoffen in deze winkel! Ik voelde me even als een klein kind in een snoepwinkel. En ik ging alleen maar met mijn vrienden mee omdat zij hun stoel wilden laten bekleden. Ik raakte helemaal geinspireerd door alle mooie stoffen en de gesprekken met Annelies. Ik dacht maar 1 ding; wat kan ik in mijn huis laten bekleden?! Het werd uiteindelijk een headboard voor mijn bed. Vandaag is hij afgeleverd en ik ben heel blij met het eindresultaat. Fantastische kwaliteit en super service. Normaals bedankt en graag tot ziens.

Sandra van Espen
8 september 2021

Artifort stoel

Heel blij met de opnieuw gestoffeerde stoel. Ik het verleden ook al een keer hier laten doen. Toen al heel blij met het goede resultaat. Opnieuw laten doen ivm nieuwe inrichting en weer zeer content hoe alles is gemaakt. Zeer vriendelijk en professioneel geholpen. Heel fijn dat er mee wordt gedacht in beslissingen.

Iris van Duijn
28 mei 2021

Fauteuil is prachtig geworden!

We hebben een fauteuil laten herstofferen en deze is prachtig geworden! Echt vakmanschap!

Anneke
28 mei 2021

Prachtige traploper, met vakmanschap gelegd. Beter hadden we ons niet kunnen wensen.

Na een vervelende ervaring bij een ander stofferingsbedrijf zijn we bij Zeegers & Tesselaar terecht gekomen. Alleen maar vriendelijkheid en behulpzaamheid! Ze dachten echt met ons mee. Ik hoop dat het ambacht van met de hand traplopers leggen niet verloren gaat, want dit product verdient absoluut meer bekendheid.

Eric van den Bosch
28 mei 2021

zeer kundige en fijne mensen om mee samen te werken

Al jaren werken wij samen met Zeegers en Tesselaar en niets is hen teveel. Geweldig prijs/kwaliteit niveau en maatwerk is aan hen besteed. Echt vakmanschap!

ovumdesign
ovumdesign
7 mei 2021

Uitvoering bekleding fauteuil l en het maken van bijbehorende kussens

Uiterst tevreden over het resultaat van het bekleden van een fauteuil en vervangen en bekleden van bijbehorende kussens met zelf uitgekozen stof uit een Ploeg collectie;

Huub Boonman
27 april 2021

De oude Charly van opa is weer een sieraad in ons huis.

Wat een vakmanschap. Afspraak is afspraak. Topbedrijf!

Frank Put
8 april 2021

Snelle en kwalitatieve service

Kordate en kwalitatieve service tegen goede prijs!

Edo jansen
29 maart 2021

Herstoffering Farstrup stoel

Vriendelijk te woord gestaan.

De Vries
10 maart 2021

Persoonlijke benadering en vakmanschap

Zwarte Forbo PVC-vloer laten leggen, strak afgewerkt en alles keurig achtergelaten. Wij zijn er blij mee!

Margot van Hijfte
10 maart 2021

Prachtige gordijnen en vriendelijke top service!

We zijn heel erg blij met onze prachtige gordijnen. Zowel beneden als boven hebben we de gordijnen door Zeegers en Tesselaar laten maken en het is nog mooier geworden dan we hadden verwacht.
We zijn heel vriendelijk en kundig geholpen voor Annelies en Marcel en zullen hier zeker nog eens een bestelling plaatsen!

Charlotte Dreesmann
15 februari 2021

Zeer professioneel beklede bank en stoelen!

Zeegers & Teeselaar is een zeer professioneel en klantvriendelijk bedrijf. Ouderwets en gedegen vakmanschap en zeer prettige bejegening!

Monique Van der Zouw
Van der Zouw advocaat en mediator
15 februari 2021

Heel blij met ons ‘nieuwe’ Artifort stoeltje!

Super gedaan. Onze stoel is weer als nieuw!
Echt mooi gedaan, snelle service en goede snelle communicatie.
Dank je wel Annelies en Marcel. We zitten weer heerlijk.

Jitske
7 januari 2021

Vakwerk.

Positief in alle oozichten

Lydia Eggenhuizen
14 december 2020

Super blij!

Wij hebben onze kussens van de bank laten opvullen door Zeegers & Tesselaar. Wat een prachtig resultaat. De kussens staan weer strak in de bank. Communicatie en advies omtrent de wens was top en leidde uiteindelijk tot een mooi resultaat. Door het leuke contact, professionaliteit en advies, heb ik ook een kleed laten maken bij Zeegers & Tesselaar. Ontzettend blij mee. Resultaat precies zoals ik had gehoopt. Het kleed werd netjes gebracht en neergelegd in de woonkamer. Super service! Dank je wel Annelies en Marcel.

Nicole
24 november 2020

Gepimpte stoelen

2 oude stoelen, goed voor grof vuil hebben een 2de kans gekregen. Ze zijn weer goed opgevuld waardoor ze stevig zitten en zijn heel mooi bekleed met koraalkleurig leer. De poten heb ik zelf zwart geverfd. Ik ben er heel blij mee!
De service is goed en duidelijk. Z&T zijn een goed team. Ik raad ze aan bij iedereen.

Gonda Kops
24 november 2020

Klasse!

We werden snel en adequaat geholpen en hebben goed advies gekregen. Er werd snel contact met ons opgenomen voor meten en offerte. Ook het stofferen van de trap is uiterst bekwaam gebeurd! Het ziet er heel netjes uit! Kortom we zijn erg tevreden!

Mirjam
24 november 2020

Prima werk geleverd, we hebben de banken als NIEUW terug gekregen

Vriendelijk, ontspannend en niet opdringerig. Wij kunnen dit adres iedereen aanbevelen!

E.P. Weers
Zeegers&Tesselaar
30 oktober 2020

Goede service. Snelle levering.

Goede ervaringen. Enorme keuze stoffen. Goede prijsstelling. Prima communicatie over levering, opmeten etc. Gordijnen zijn mooi gemaakt en goed opgehangen in appartement in de Oude Pijp in Amsterdam.

Esther van der Sande
27 september 2020

Zeer prettig bedrijf, uitstekende kwaliteit

Ik ben erg tevreden over Zeegers: vanaf offerte tot aan het leggen duidelijk communicatie en flexibele houding en professioneel. Zeer vakkundig gelegd, met een prachtig resultaat. Veel dank!

Carolien de Graaf
30 augustus 2020

Zitkussens

Het opnieuw vullen van de zitkussens van onze B&B Italia bank werd door de fabrikant onmogelijk geacht. Maar Marcel en Annelies kregen het voor elkaar. Het ziet en zit er weer uit als nieuw. En dan heb ik het nog niet eens over de prettige samenwerking en vakkundigheid.

Joost la Housse
27 juli 2020

Zeer tevreden over het contact

Zeer tevreden over het contact en uitstekende werk wat ze van ons bankje hebben gemaakt.
Prachtige stoffen en zeer vakkundig werk.Gaan zeker terug als we weer wat nodig hebben.

R.&M. Ruis
27 juli 2020

Zie foto

Zie foto

R&M Ruis
27 juli 2020

Gispen stoel

Onze Gispen stoel is weer prachtig bekleed.
Voor stoffering e.d. gaan wij al jaren alleen naar Zeegers & Tesselaar.
Uitstekend!
5 sterren!

L. van der Veer
27 juli 2020

Goede adviezen en aan het geleverde kussen zie je het vakmanschap!!

Oude bankstelkussen opnieuw laten bekleden. Ze pronken weer in het bankstel. Positieve reacties van vrienden en kennissen.
De vakmanschap straalt er vanaf. Voor een volgende klus weet ik waar we moeten zij.
Dank voor de goede adviezen en service.

Ineke en Hans

Ineke op den Dries
Praktijk voor Biologische Geneeswijzen
27 juli 2020

Vakmanschap en klantvriendelijkheid komen samen in dit bedrijf

Z&T is een fijn bedrijf. Ze denken mee in hoe de stoelen goed gestoffeerd kunnen worden. Het bezoek om ze even te kunnen zien om zo de goede aanpak voor te stellen heb ik erg gewaardeerd. Evenals het meedenken in hoe we de stoelen zo kort mogelijk kwijt zouden zijn. (Binnen een dag uit en thuis)
Goede prijs kwaliteit verhouding. Ze zien er weer goed uit en kunnen weer 1p jaar mee.

Liesbeth
13 juli 2020

Prima zaak!

Top kwaliteit producten, aandacht voor details en een heel professionele en vriendelijke service. Dank jullie wel!

Patrizia Cuonzo
Buonissimo: duurzaam met smaak
1 juli 2020

Trap mooi bekleed!

Zeegers & Tesselaar heeft onze trap met sisal bekleed. Dit is zeer mooi en vakkundig gedaan. Ook was het prettig om in de winkel rustig naar staaltjes te kunnen kijken.
De kerel die de trap heeft bekleed was vriendelijk en heeft alles keurig achtergelaten.

Otmar
24 juni 2020

Prachtig!

Vriendelijke ontvangst door Annelies en Marcel.
Prachtige stoffen om uit te kiezen en heel vakkundig gestoffeerd.
Fantastische service op tijd klaar en keurig thuis bezorgd.

Astrid van Gellekom
16 juni 2020

Geweldig product en ditto service !!!

Wat een geweldige zaak !! Ruime keuze in raambekleding en voor een faire prijs. Wat voor mij maakt dat deze zaak er ruim boven andere in Haarlem uitsteekt is het meedenken, de service, de communicatie en de snelheid van handelen. Gewoon helemaal top. Grote aanrader, ik weet zeker dat ik hier volgende keer weer kom voor raambekleding (ps: neem de houten jaloezieën, geweldig !!!).

Dennis Janssen
16 juni 2020

Prachtig!

2 fauteuils laten bekleden. Zo blij! Is heel mooi geworden.
Goede vriendelijke service.

M
8 juni 2020

Bank als nieuw!

Onze bank is opnieuw bekleed door de mensen van Zeegers & Tesselaar. Het is alsof we een nieuwe bank hebben, niet alleen qua stof maar ook in zitcomfort. En alles ging snel en professioneel. Heel erg bedankt!

Frederike van Urk
16 mei 2020

Stoelen opnieuw bekleed

November 2019 hebben wij vijf eetkamerstoelen opnieuw laten bekleden bij Zeegers en Tesselaar. We kregen goed advies en we konden uit prachtige stoffen en kleuren kiezen. Over het resultaat zijn wij supertevreden. Redelijke prijs. Aanbevolen deze firma! Marijke Halberstadt en Ignace Verberk.

Ignace Verberk
4 mei 2020

Goed werk, communicatie en snelheid kan beter

Onze bank is goed en mooi opnieuw bekleed. Stof uitzoeken en offerte opmaken ging soepel. De daadwerkelijke levering duurde echter vrij lang en daarover werd weinig gecommuniceerd.

Rolf van der Steen
28 april 2020

Vakwerk geleverd inzake stoeltje Gispen

Mooi stoeltje Gispen bekleed met Deense oranje bekleding. Zeer netjes en strak, geniet er dagelijks van.
Klantvriendelijkheid is top. Goed geholpen met keuze voor bekleding.
Beveel Zeegers en Tesselaar ten zeerste aan!

Emma van Dongen
Vitacoaching
7 april 2020

Zeer tevreden

Wij hebben 2 maal tapijt laten liggen
Huiskamer en trap zo netjes en vakmanschap
We zijn er super blij mee

J D van der klugt
N.v.t
7 april 2020

Vakwerk

Prachtige rolgordijnen gekocht bij Zeegers & Tesselaar en door het hele huis hetzelfde en zeer vakkundig opgehangen en genaaid. Ik geef hun vijf sterren en kan het iedereen aanbevelen.

Evelyn Peters
25 maart 2020

Uitstekend werk

In een dag tijd is onze trap bekleed en een inloopmat op maat gemaakt en geplaatst. Door een vakkundige en zeer sympathieke jongen. We zijn erg tevreden met het resultaat. De prijs-kwaliteit verhouding is ook prima.
Wij bevelen Zeegers en Tesselaar daarom van harte aan!

Ellen Vaags
21 maart 2020

Alle hierboven genoemde punten zijn

Alle hierboven genoemde punten zijn van toepassing op de werkzaamheden van Zeegers & Tesselaar bij het bekleden van onze trap. Vakmanschap, zeer vriendelijk, goede communicatie, stiptheid. Ik kan hen zeer aanbevelen.

Marieke Heesbeen
8 februari 2020

Bedrijf met vakmanschap

Wij zijn heel tevreden met Zeegers & Tesselaar, vandaar dat wij al jaren trouwe klanten zijn. Het bedrijf levert vakwerk, is klantgericht en betrouwbaar. Wij bevelen het bedrijf Zeegers & Tesselaar zeer aan!

Van Riet
16 januari 2020

Kwaliteit en vakmanschap staat bij hun op de eerste plaats!

Zeer tevreden met het eindresultaat. Werkt zeer nauwkeurig. Achteraf nog contact met ons opgenomen of wij tevreden waren met het resultaat. TOP stoffeerder!???

Rob en Inge
Zegers & Tesselaar Stoffering V.o.F.
16 januari 2020

Helemaal top!

Bij de keuze voor deze leveracier voor de aanschaf van vele meters vitrage en gordijnen op maat gemaakt lieten we ons leiden door de vele positieve reviews. En nu alles tot grote tevredenheid geleverd is kunnen we ons aansluiten bij deze reviews. Helemaal top!

LM de Graaff
16 januari 2020

Klantvriendelijk, keuze uit mooie stoffen,

Klantvriendelijk, keuze uit mooie stoffen, goed persoonlijk advies. Aanrader!

Corine
16 januari 2020

Goede service, fijn contact

Annelies is zeer servicegericht en denkt goed met je mee. Wij zijn superblij met de gordijnen in ons nieuwe huis. De shutters zijn helemáál geweldig! We hebben even moeten wachten tot ze er waren vanuit China, maar Marcel heeft ze zeer vakkundig bevestigd en het staat prachtig.
Het contact met Annelies en Marcel is heel prettig en oprecht. Ze doen echt hun best voor je, ieder op hun eigen vakgebied.
We zijn heel blij en tevreden en raden ze zeker aan!

Maren
21 december 2019

Snelle stoffering bank

Onze Gelderland bank is mooi gestoffeerd. Het bedrijf heeft een grote collectie stoffen waaruit gekozen kon worden. Heel fijn was dat onze bank dinsdagochtend werd opgehaald en vrijdag om 17.00 uur al weer bij ons thuis was.

M.burggraaff
25 november 2019

Goede en snelle service

Ik ben zeer tevreden over het bekleden van een bankkussen. De stof past precies bij de oude bank en is zeer snel en vakkundig gemaakt.

c.van der wal
4 november 2019

bekleding bank

Bekleding netjes en volgens afspraak uitgevoerd. Wij hadden Zeegers en Tesselaar gewezen op een plek waar het schuim niet meer goed verlijmd was. Ook daar zouden ze naar kijken. Dit was echter vergeten. Deze fout is direct snel en correct opgepakt en verholpen.

Auke Herrema
Auke Herrema cartoons
4 november 2019

Shutters. Geweldig resultaat.

Na een goed advies, zijn bij ons shutters gemonteerd. Hierbij is aan alles gedacht, zoals de licht kieren en het kunnen openen van de ramen. Het resultaat is echt geweldig mooi.

Peter Zaal
1 november 2019

Top !!

Prima
Stoffeerder , leuk meegedacht. Stalenboeken mochten mee naar huis om te kijken en te kiezen. Mooie stoeltjes geworden ! Zijn wevers blij mee.

Eef Verbaan
17 oktober 2019

Vriendelijke en prima service en schitterend resultaat.

Goede adviezen en heel klantvriendelijk; stoel werd opgehaald en teruggebracht. Wij zijn heel erg tevreden met het resultaat. Kortom, wij bevelen Zeegers en Tesselaar ten zeerste aan!

Monique en Philippe van Veen
8 oktober 2019

Traploper

De traploper is gelegd en het resultaat is erg mooi. Trapstoffeerder werkt netjes en is vriendelijk en beleefd. Na afloop is de gang opgeruimd en kan ik direct genieten van de nieuwe trap.

Conny de Jongh
7 oktober 2019

Wat een mooie bekleding doet voor je stoeltje!

Dit is onze derde ervaring met Zeegers en Tesselaar: gordijnen voor in een ronde serre, lederen leoluxbank en nu dit stoeltje.
Alles even mooi en netjes gebeurd. Dit stoeltje haalt onze hele serre op. En de leoluxbank vinden wij echt fantastisch vakwerk. Bank is veel mooier dan voorheen.
Ze denken mee, komen met veel voorbeeldmateriaal en bieden goede service! (Gordijnen werden opgehangen, kosteloos!

marlies
Mevrouw
21 september 2019

Tweedehands design weer als nieuw

Vier oude design stoelen van Pastoe laten bekleden met De Ploeg stof. Een ingewikkeld ontwerp met ronde vormen, maar daar weet dit bedrijf wel raad mee. Ze hebben de stoelen opgevuld zodat ze weer lekker zitten en werkelijk prachtig bekleed.

Linda Blankhorst
2 september 2019

Een gelukkig klant dankzij echt vakmanschap!

Heb gisteren tegen de heer Zeegers gezegd dat het resultaat mijn verwachtingen volledig heeft overtroffen.
De stoffering is heel zorgvuldig uitgevoerd en de contacten verliepen prettig.

Naar aanleiding van gemaakte foto’s kreeg ik positieve reacties zoals: “Enig!” en “Wat mooi en kleurrijk.”

De vier eetkamerstoelen zijn erg mooi geworden en zitten weer perfect.

Gisela

Stof van Jab-Anstoetz Carlucci, Paintbox. -[ ]

Gisela Spickenheuer
2 september 2019

Tevreden met onze aankoop

Nadat we eerst onze (op maat) schoonloopmat bij Zeegers & Tesselaar besteld hadden en super tevreden waren, ook hier de raamdecoratie voor onze nieuwbouwwoning in Haarlem besteld. Het duurde eventjes omdat we bleven twijfelen over de grootte/aantallen/soort/kleur, maar Annelies bleef ons geduldig adviseren en helpen en van offertes voorzien. Nadat we een keuze hadden gemaakt, hebben we met opmeten toch iets gewijzigd op advies van Marcel. Afgelopen week is alles opgehangen en we zijn er onwijs blij mee. 1 duette hing in eerste instantie scheef, maar Marcel kwam een paar dagen later het corrigeren, zonder dat er ook maar iets van te zien is.
Zeegers & Tesselaar is een absolute aanrader en mochten wij in de toekomst weer iets nodig hebben, zullen we er zeker terugkomen!

Mandy
2 september 2019

Ik ben erg tevreden over de wijze waarop alles gegaan is

Het opnieuw stofferen van onze banken is adequaat en erg professioneel aangepakt en uitgevoerd. Vooraf een heldere offerte, afspraken zijn goed nagekomen, alles gaat correct en erg vriendelijk. We zijn erg tevreden over het resultaat (en daar gaat het natuurlijk om)!

Aad Wessel
3 augustus 2019

Echt vakwerk en uitstekende service

Van binnenhuisarchitect Louise Rosingh de gouden tip gekregen om mijn stoelen hier te laten bekleden. Een snoepwinkel aan mooie stoffen en vakkundig en geduldig advies. Gelukkig bestaan er nog echte ambachtsmensen. Mijn stoelen zijn prachtig bekleed en binnen een paar weken stonden ze weer bij me in de keuken. Veel dank en graag tot een volgende keer!

dieuwke
2 mei 2019

Prettig contact en goede service!

Bij googelen toevallig op de website/winkel van Zeegers & Tesselaar terecht gekomen, omdat we nieuw zijn in Haarlem. Heel prettig contact gehad en het opmeten & leggen ging heel soepel en goed! Naast dat het een aantrekkelijke prijs was voor onze schoonloopmat kon het ook nog eens supersnel gelegd worden. Zeker een aanrader en als we nog iets nodig hebben komen we er zeker terug!

Mandy
2 mei 2019

Z&T hebben afgelopen jaar meerdere

Z&T hebben afgelopen jaar meerdere leveringen gedaan voor ons huis. We zijn steeds vakkundig en snel geholpen.
We zijn tevreden over hun dienstverlening.
We kunnen ze zeker aanbevelen.

Sandra
26 april 2019

Stoffering van bankstel en eethoek.

Hartelijk dank voor het prachtige werk wat jullie geleverd hebben, door ons bankstel en eethoek opnieuw te bekleden!
Jullie verlenen geweldige service en als we in de toekomst wat nodig hebben op het gebied van woninginrichting, weten we Zegers en Tesselaar te vinden.

Mvg, Familie W.M.J Knuever.

Ria Knuever
18 maart 2019

Mooi werk geleverd

Prima geholpen en geadviseerd over de bekleding van onze barkrukken. de barkrukken zijn zeer vakkundig gestoffeerd. De breng en haal dienst is ook te waarderen.We zijn erg blij met dit mooie resultaat.

Miranda en Hans
18 maart 2019

Goede en vriendelijke service

Mijn bankstel is weer helemaal als nieuw, erg blij mee.
Mooie afwerking, goede service en erg klantvriendelijk.

Ingrid
11 februari 2019

Vakmensen. Wij hebben onze gordijnrails

Vakmensen. Wij hebben onze gordijnrails op maat laten maken onder andere voor onze erker. Met zorg en aandacht gemaakt en opgehangen. Kon ook op korte termijn.

Ellen
11 februari 2019

vriendelijk en vakkundig

Op advies van een vriendin naar Zeegers en Tesselaar gegaan voor gordijnen en vouwgordijnen. Annelies kon mij prettig en goed advies geven, en heeft ruime keuze aan stoffen. De specifieke stof die ik in gedachten had konden zij gelukkig leveren. Daarnaast goed mee gedacht over lengte gordijnen. Ik ben erg blij met het resultaat. En weet ze weer te vinden als ik een stoel wil bekleden.

Leone
11 februari 2019

Prima werk van Zeegers en

Prima werk van Zeegers en Tesselaar. Onze trap ligt er weer keurig bij, dank!

Anne-Floor
14 januari 2019

Snel, vakkundig en vriendelijk

Het bovenstaande zegt genoeg! Onze zoon wordt de volgende klant.

homburg
14 januari 2019

Echt vakmanschap!

We hebben oude stoelen laten bekleden en gordijnen laten maken: echt heel mooi geworden. Stoelen waren oud, en zijn nu weer als nieuw: stevig en opgefleurd met mooie stoffen. We zijn super tevreden!

Trudy Mooren
3 januari 2019

Als nieuw

Ons strakke jaren 60 bakje is nog nooit zo strak geweest! Prettige samenwerking met deze vakmensen, en fijne snelle service. Een absolute aanrader!

Bas Poppink
2 januari 2019

Mooi vakwerk

Professioneel, goede service en meedenkend.

Ronald Bijster
Ronald Herenkapper
24 december 2018

Zeegers & Tesselaar staat voor een combi van heldere communicatie en goed vakmanschap

Zeer goede ervaring met dit bedrijf! Heldere en eerlijke communicatie (daar houd ik van) en goed vakmanschap. Tapijt is keurig op afgesproken datum gelegd, en duettes goed ingemeten en opgehangen.
Eén heel klein puntje: bij half uur later komen dan afgesproken, had ik dat graag via een (app-)berichtje gehoord.

Antje Ehrenburg
21 november 2018

Zeer tevreden, ze zien er prachtig uit!!!

Mee denkend, snel reageren en behulpzaam
Onze stoelen in de wachthoek van onze kapsalon zien er weer prachtig uit.
Mooi gestoffeerd en een geweldige stof.
Fijne samen werking.
Wij zullen jullie zeker adviseren in onze salon.
Bedankt en zeker tot ziens.
Groetjes Ton ( Kapsalon Right )

Ton Vooren
Koppie Right
27 oktober 2018

Snel & vakkundig

Erg blij met de Novilon vloer en veel dank dat jullie het zo snel hebben kunnen bestellen en leggen, zodat het er voor de verhuizing nog in lag! Het contact verliep ook heel vriendelijk en efficient. Vakkundig gelegd, en met zorg! Dankjewel!

Ellen
27 oktober 2018

Best in class!

Erg tevreden over het product (duette-shades) maar vooral ook de klant vriendelijkheid, het advies en de service. Bedankt want het was precies wat we zochten.

Eveline
22 oktober 2018

Stoffering bank en gordijnen Inbetweens

We hebben onze bank hier laten bekleden en het resultaat is echt supermooi geworden! De stof is niet alleen mooi, ook de manier waarop de bank opnieuw bekleed is is gewoon heel erg netjes. De bank is mooier dan ooit!

Ook inbetween gordijnen uitgezocht en deze keurig op maat gemaakt, de rails is netjes opgehangen hier en de gordijnen vallen heel mooi. Wij zijn erg tevreden!

Gabrielle
17 oktober 2018

Klantvriendelijk en kwaliteit hoog

zijn zeer klantvriendelijk en nemen de tijd voor je denken met je mee, snelle service ,kortom zeer tevreden.
Vakmanschap mooie kwaliteit aan diverse interieur mogelijkheden.

Vink
25 september 2018

Prachtig aanbod van mooie stoffen die een oud stoeltje weer een sieraad in huis maken.

2 oude stoeltjes laten stofferen. Prachtige stoffen en keurig gestoffeerd. Enorm verheugd met het resultaat.

Inge Tesselaar
14 september 2018

zeer klantgericht

we zijn zeer tevreden over onze ervaring met Zeegers & Tesselaar. Het eindresultaat voldoet aan onze verwachtingen en dat was geen makkelijke opgave met zeer hoge en schuine ramen. Well done!
De communicatie is altijd heel prettig, persoonlijk en professioneel geweest. We hebben 100% vertrouwen en zelfs de huissleutel afgegeven zodat ze zelf in ons huis konden als wij er niet waren.

sabine den Hartog
7 september 2018

Wat een vakmensen! We hebben

Wat een vakmensen! We hebben twee verschillende items bij ze laten herstofferen. Topwerk! Ik raad ze met verve aan!

Wendy
31 augustus 2018

Mooie stoffen, mooi resultaat

Een grote keus aan mooie stoffen en Annelies nam de tijd om de juiste voor ons te vinden.
Inmiddels vier stoelen terug die er na 23 jaar weer als nieuw uitzien en weer comfortabel zitten.
Volgende keer weten wij julkie weer te vinden, goede kwaliteit en goede service door vriendelijke mensen!

Ingrid
24 augustus 2018

Top service!

Zeer goede ervaring! Met een zeer krappe deadline alles op hele korte termijn voor ons geregeld! Top service en hele vriendelijke mensen!

Arjen van Laarhoven
Swapfiets
16 augustus 2018

persoonlijk, snel, betrouwbaar en super kwaliteit

Dit is mijn tweede ervaring met Zeegers & Tesselaar. En ook deze keer hebben ze volledig aan mijn verwachtingen voldaan en nog meer dan dat.
Alles is super snel geregeld, flexibel met plannen van inmeten en monteren.
En het eindresultaat is meer dan prachtig. Ik ben echt heel erg blij.
Zo een fijne persoonlijke service vind je bijna nergens meer.
Dank jullie wel!

Adry van der Klaauw
14 augustus 2018

Prima samenwerking in kleur keuze, en afwerking, en snelheid van bekleden

zie beoordeling in korte zin

Jan Paul Koster
10 augustus 2018

Persoonlijke benadering en prettig proces en eindproduct.

Na een lange verbouwing goed begeleid door Annelies in de winkel. Ondanks de kleine ruimte toch meer dan genoeg keuze van stoffen en Tapijt.

Marcel en zijn zoon hebben netjes volgens planning e.e.a. ten uitvoer gebracht.

Volgend jaar de plissé gordijnen!

Jorn van Sevenhoven
7 augustus 2018

Prima service, mooi resultaat

Annelies heeft snel door wat je mooi vindt, weet goed wat ze in huis heeft en wat goed gecombineerd kan worden. Ze heeft ons heel plezierig en vakkundig geholpen. Marcel werkt rustig en netjes en is pas tevreden als het werk perfect is afgeleverd.

Maria
6 augustus 2018

Prachtige vouwgordijnen

Bedankt voor onze prachtige vouwgordijnen! Wij zijn zeer tevreden.
Wat een topservice!!

Tim
6 augustus 2018

We zijn erg blij met

We zijn erg blij met de op maat gemaakte kussens voor een lange bank in ons restaurant! Bedankt Marcel en Annelies!

Diantha
5 augustus 2018

Resultaat ziet er erg goed uit

We hebben onze trappen en tweemaal een overloop laten stofferen en het resultaat ziet er erg goed uit. De communicatie met de winkel verliep soepel en vlot en de mannen die het werk kwamen uitvoeren waren zeer prettig in de omgang.

Jaap Roos
25 januari 2018