Vloeren en Vloerbedekking

Vloeren vormen, letterlijk en figuurlijk, de basis voor elke inrichting. Wij helpen u graag om de juiste vloerbedekking te kiezen. De vloerbedekking die u kiest kan zelfs per ruimte verschillen of is zelfs per ruimte te combineren.

De vloer loopt door het hele huis of kantoorpand. Het is dus erg belangrijk om de juiste vloer te kiezen op basis van de gebruikers wensen en eisen. Wij adviseren u graag bij deze keuze voor de juiste vloer indien gewenst met schoonloop en droogloop Coral Matten van Forbo.

Vaak is het een persoonlijke en soms praktische keuze die vlekkeloos bij uw woon- of gebruikersstijl moet passen. Kiest de één voor een vloerbedekking van tapijt, een ander kiest voor vinyl en een derde gaat voor een praktische vloer van laminaat. Natuurlijk is het mogelijk de verschillende soorten vloeren met elkaar te combineren.

De vloerbedekkingen die wij leveren zijn o.a. van Cunera, Edel group, Parade en Bonaparte. De vloeren worden allemaal deskundig door ons gelegd. Informeer naar de mogelijkheden om uw meubelstoffering, gordijnen en behang op elkaar af te stemmen.

Wilt u ook een van deze prachtige vloeren in uw huis? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of kom langs in onze showroom in Haarlem. Graag bespreken wij samen met u, welke vloer het beste in uw huis past.