Trapstoffering-HaarlemZeegers&Tesselaar Stoffering te Haarlem kunnen div. Soorten trapstoffering voor u realiseren. Dat wil zeggen wij leveren Tapijt, Vinyl, Marmoleum, Sisal, PVC vaste trapstoffering. Daarnaast kunnen wij ook traplopers leveren van tapijt, sisal en niet het allerminst Roger Oates traplopers.


Duurzame trapstoffering:

De trap is een van de meest intensief gebruikte onderdelen van uw woning. Elke dag opnieuw wordt de trap zwaar belast op dezelfde punten, met gevolg slijtage plekken. Hierdoor gaat de praktisch denkende mens op zoek naar een product die deze zware belasting kan weerstaan, d.w.z. een product wat er mooi blijft uitzien voor zeer lange tijd en geen extra onderhoud nodig heeft.
Bij de onderhoudsvrije traprenovatie komt u terecht op PVC, Marmoleum of vinyl trapstoffering.

Onderhoud van PVC, Marmoleum en vinyl trapstoffering:

Om uw nieuwe trapstoffering schoon te houden is alleen een vochtig doekje meer dan voldoende. Zonder moeite veegt u de stof van de treden en eventuele strepen op stootborden zijn ook makkelijk te verwijderen.

Vaste trapstoffering of traplopers met Sisal of Tapijt of een Roger Oates:

Bij vaste trapstoffering met tapijt of sisal wordt er wel iets meer onderhoud gevraagd, d.w.z. u zult vaker uw schoenen op de deurmat moeten afvegen voordat u uw trap gaat gebruiken en de stofzuiger moeten gebruiken.

Traplopers gemaakt van tapijt of sisal tapijt:

Zeegers&Tesselaar Stoffering kunnen ook voor u traplopers bezorgen van tapijt of sisal tapijt. Afwerking van de traplopers is dat ze vaak aan de zijkanten met katoen gebandeerd worden of de traplopers kunnen aan de zijkanten ook gefestonneerd worden.

Roger Oates traplopers zijn waanzinnig mooi maar kwetsbaar:

Roger Oates zijn traplopers gemaakt van 100% wol met prachtig kleuren, dessins en mooi geweven.
Echter heeft u huisdieren of kleine kinderen dan adviseren wij er wel een nachtje over te slapen.

Heeft u interesse of wilt u meer informatie dan kunt u terecht bij Zeegers&Tesselaar stoffering (023-5516355) te Haarlem of stuur een mail naar info@zeegersentesselaar.nl

Deel dit bericht