Gordijnstoffen haarlemZeegers&Tesselaar Stoffering in Haarlem vindt u de mooiste collecties gordijnstoffen.
Bent u op zoek naar nieuwe gordijnen, vouwgordijnen of andere raamdecoratie dan bent u voor gordijnen Haarlem of andere raamdecoratie bij ons op het juiste adres.


De nieuwe collecties hebben de mooiste gordijnstoffen

Merken zoals Blackedition van Romo heeft een vierde lancering prachtige collectie neergezet. De stoffen van Blackedition geschikt voor gordijnen Haarlem en ook de meubelstoffen bestaan wederom uit een combinatie van unieke dessins en kleuren. Door deze bijzondere kwaliteiten, dessins en kleuren krijgen de stoffen hun eigen innovatieve karakter.
Ook uiteraard de merken Pierre frey, Designers Guild, Lizzo, Chivasso en Jab-Anstoetz hebben hun collecties voor 2017 verder op een unieke manier ontwikkeld.

Decoratieve stoffen voor de gordijnen en meubelstoffen

Zeegers&Tesselaar Stoffering te Haarlem kunnen u weer prachtige stoffen laten zien voor u meubels of woning.
Zoals de stoffen van Herbaria. Deze stoffen zijn decoratieve bedrukte stoffen. Het is een bijzondere theatrale collectie met decadente fluwelen die elementen van oude en hedendaagse ambacht combineren. Wat men ziet zijn barokke damasten en antieke Marokkaanse dessins, die gemoderniseerd zijn in een palet van verkwikkende tinten. Tegelijkertijd doet dit sfeervolle verstrooide boemenpatroon ons denken aan stillevens van Nederlandse schilders uit de 17e eeuw.
De zachte fluwelen zijn verleidelijk en zinnenstrelend. De opvallende kleurencombinaties zorgen voor individualiteit en intensiteit wat onmiskenbaar alleen Black Edition maakt.
Aan de sfeerfoto’s kunt u al zien hoe waanzinnig een ruimte bepaald kan worden met gordijnen of een gestoffeerd meubelstuk met stoffen uit deze collectie.

Black Edition: Herbaria, Kaleido en Zkara

Collectie Kaleido is werkelijk een texturele sensatie. Deze collectie bestaat uit gemengde weefsels met een luxe van 15 verfijnde dessins. Deze intrigerende texturele combinaties omvatten een verbluffende veelzijdigheid. Dan denkt men aan abstracte geometrie, een door complex geïnspireerd verstrooide bloemenpatroon versieren weelderige fluwelen en glanzende zijde. Zo komt een zinnenstrelend, weelderig fluweel en zacht chenille prachtig tot elkaar samen. En toch heeft het een eigentijdse kwaliteit door aangenaam voelend wol en garens met metallic effect.

Voor meer informatie over deze meubelstoffen en gordijnstoffen kunt u Zeegers&Tesselaar Stoffering bellen of anders een bezoek aan onze winkel brengen.

Deel dit bericht