Novilon Vloer Viva SteenNovilon PVC stroken en Novilon Vinyl
Novilon heeft een inspirerende en mooie collectie vinyl vloeren en PVC vloeren in vele diverse uitvoeringen zoals beton, hout, keramiek look. Novilon is een comfortabele vloer en is zeer aangenaam om op te leven. Deze vloeren zijn geluidsabsorberend en voelen warm aan op de voeten. Ideaal voor kinderen om op te spelen.


Waarom PVC of vinyl

Overweeg een houten vloer die niet splintert, barst of piept dan is de keuze PVC of vinyl zeer wijs. De Novilon PVC en vinyl vloeren zijn geschikt voor vloerverwarming en 100% antistatisch zodat u geen last hebt van elektrische schokken op de dagen dat het vriest.

Novilon Nova PVC en VTwonen

De nieuwe Nova collectie is completer dan hout en niet van echt te onderscheiden. De natuurlijke dessins, de matte finish en de brede en extra lange planken maken het zeer aantrekkelijk. Het is een collectie met een luxe en warme uitstraling en daarom in elk interieur toepasbaar. De collectie van Nova is in meerdere dessins beschikbaar zoals modern eiken, vintage eiken, kastanje, geroosterd eiken, whitewash eiken en nog vele andere dessins.

Forbo Coral schoonloopsystemen

Al 50 jaar maakt Forbo Coral schoonloopmatten van hoogwaardige en fantastische werkende schoonloopmatten. Er is keuze uit veel verschillende kleuren, texturen en designs. Van neutrale tot meer uitgesproken tinten en van subtiel tot wat meer gemêleerd.
Voordelen van de Coral classic of Coral brush schoonloopsystemen:
– Maximale vochtabsorptie en het effectief afschrapen van vuil.
– Voldoet aan de hoogste klasse voor brandveiligheid, Bfl-s1.
– Ingetogen kleuren passend bij elke vloer.
– Geschikt voor zwaar commercieel gebruik.

Voordelen van de Coral brush welcome schoonloopmatten:

– Stopt effectief vuil en vocht
– Gemaakt van 100% gerecycled Econyl garen- Tuftdoek gemaakt van gerecyclede Petflessen
– De enige schoonloopmat ter wereld met een BRE A+ duurzaamheidsrating.
– Voldoet aan de hoogste klasse voor brandveiligheid, Bfl-s1.
– Geschikt voor zwaar commercieel gebruik.

Heeft u interesse of wilt u meer informatie dan kunt u terecht bij Zeegers&Tesselaar stoffering (023-5516355) te Haarlem of stuur een mail naar info@zeegersentesselaar.nl

Deel dit bericht