BE Herbania FabricsZeegers&Tesselaar Stoffering te Haarlem hebben dit jaar de 8e editie van Parijs Déco Off mogen meemaken. Het is een speciale gelegenheid voor alle detaillisten, architecten en stylisten uit de hele wereld de trend makers, ontwerpers en interieur designers te feliciteren met hun nieuwe collecties en ontwerpen.
Prachtige stoffen geschikt voor meubel stoffering en gordijnen hebben we mogen bewonderen van hoog kwaliteit.


Gordijnen, meubelstoffen, kleden en meer

Zeegers&Tesselaar Stoffering hebben mogen genieten van collecties van o.a. Pierre Frey, Romo, Zinc,
Zoffany, Lizzo, Designers Guild, Osborne&Little, Chivasso, etc.. Te veel om allemaal op te kunnen noemen. De stoffen zijn van zeer hoge kwaliteit. Dat wil zeggen gordijnen en meubelstoffen met unieke dessins, kleuren en samenstellingen. Door continu innovatie krijgen sommige stoffen hun eigen bijzondere karakter.

Pierre Frey

Pierre Frey’s nieuwe collectie MAOMING is heel enthousiast ontvangen. Het is een belevenis om deze mysterieuze kunst van textiel te ontdekken van deze Miao vrouwen. De kleuren en symbolen zijn uiterst perfect gerangschikt t.o.z. van elkaar. Het is iets waar je uren naar kan kijken.
Prachtige stoffen geschikt voor meubelstoffering en confectie gordijnen.

Osborne&Little

Osborne&Little hebben in deze collectie een uitgebreide variatie van design, rijke volle kleuren velvets of anders gezegd velourse stoffen. Ook deze stoffen zijn geschikt voor confectie gordijnen en meubelstoffering. In deze collectie zijn ook prachtige geweven jacquards en zijden gordijnstoffen.
In sommige collecties ziet men veel botanische elementen. Een aanvulling voor het stofferen van uw meubels, gordijnen en kussens.

Romo: Black edition

De collectie van Romo Black edition heeft zich wederom bewezen met hun 4e lancering.
Het prachtige stalen boek is een romantische combinatie van ontwerp, kleur, dessins en textuur.

Indien u meer wilt weten over deze collecties kunt u contact opnemen met Zeegers&Tesselaar Stoffering in Haarlem. U kunt ons telefonisch bereiken via telefoonnummer +31(0)23-5516355 of door een e-mail te sturen aan info@zeegersentesselaar.nl. Wij staan graag voor u klaar.

Deel dit bericht