Wilt u uw raamdecoratie op een slimmere, eenvoudigere en makkelijke manier bedienen dat kan nu met de Powerview Motorisation van Luxaflex. Dit nieuwe draadloze systeem bedient alle Powerview gemotoriseerde raamdecoratie in uw woning.


Belangrijke voordelen van het Powerview Motorisation systeem van Luxaflex

– Energiezuinig, de Powerview berekent de tijdstippen van zon op- en ondergang waardoor uw raamdecoratie automatisch in beweging komt.
– Veiligheid, met de Powerview Remote Connect functie op uw smartphone of tablet is het Powerview Motorisation systeem ook buitenshuis te bedienen. Erg handig en veilig voor als u met vakantie bent.
– Nauwkeurige bediening, uw raamdecoratie nauwkeurig bedienen, van boven naar beneden of tuimelen alles is mogelijk met het Powerview systeem.
– Kindvriendelijk, het systeem is koordloos en daarmee veiliger voor kinderen en huisdieren.

Pebble in 7 kleuren

De Powerview Pebble Remote is de stijlvolle bediening voor in uw hand die toegang geeft tot het hele systeem. De Powerview Pebble Remote is in 7 kleuren beschikbaar.
Met de Powerview Wand Remote die op de muur bevestigd wordt, bedient u uw raamdecoratie alsof u het licht aan zou doen. De Powerview Wand Remote is in de kleuren zwart en wit beschikbaar en met als extra keuze nikkel of mat.

De powerview App van Luxaflex

De Powerview App, met deze app kunt u uw smartphone of tablet gebruiken als afstandsbediening voor individuele raamdecoratie of voor uw hele woning. Dit kan overal gedaan worden, op uw werk, een vakantiebestemming of als u onderweg bent. De Powerview Hub die op de Wifi router wordt aangesloten vormt het centrale brein van het hele Powerview systeem
Powerview Motorisation is beschikbaar in combinatie met het uitgebreid assortiment aan verfijnde kleuren, materialen en stoffen van Luxaflex.

Zeegers en Tesselaar te Haarlem

Indien u vragen of interesse heeft over het Powerview Motorisation systeem van Luxaflex kunt u contact opnemen met Zeegers&Tesselaar Stoffering te Haarlem. U kunt ons telefonisch bereiken via +31(0)23-5516355 of door een e-mail te sturen naar info@zeegersentesselaar.nl

Deel dit bericht