Wilt u uw raamdecoratie op een slimmere, eenvoudigere en makkelijke manier bedienen dat kan nu met de Powerview® Motorisation van Luxaflex®. Dit nieuwe draadloze systeem bedient alle Powerview® gemotoriseerde raamdecoratie in uw woning.


Belangrijke voordelen van het Powerview® Motorisation systeem van Luxaflex®

– Energiezuinig, de Powerview® berekent de tijdstippen van zon op- en ondergang waardoor uw raamdecoratie automatisch in beweging komt.
– Veiligheid, met de Powerview® Remote Connect functie op uw smartphone of tablet is het Powerview® Motorisation systeem ook buitenshuis te bedienen. Erg handig en veilig voor als u met vakantie bent.
– Nauwkeurige bediening, uw raamdecoratie nauwkeurig bedienen, van boven naar beneden of tuimelen alles is mogelijk met het Powerview® systeem.
– Kindvriendelijk, het systeem is koordloos en daarmee veiliger voor kinderen en huisdieren.

Pebble in 7 kleuren

De Powerview® Pebble Remote is de stijlvolle bediening voor in uw hand die toegang geeft tot het hele systeem. De Powerview® Pebble Remote is in 7 kleuren beschikbaar.
Met de Powerview® Wand Remote die op de muur bevestigd wordt, bedient u uw raamdecoratie alsof u het licht aan zou doen. De Powerview® Wand Remote is in de kleuren zwart en wit beschikbaar en met als extra keuze nikkel of mat.

De powerview App van Luxaflex®

De Powerview® App, met deze app kunt u uw smartphone of tablet gebruiken als afstandsbediening voor individuele raamdecoratie of voor uw hele woning. Dit kan overal gedaan worden, op uw werk, een vakantiebestemming of als u onderweg bent. De Powerview® Hub die op de Wifi router wordt aangesloten vormt het centrale brein van het hele Powerview® systeem
Powerview® Motorisation is beschikbaar in combinatie met het uitgebreid assortiment aan verfijnde kleuren, materialen en stoffen van Luxaflex®.

Zeegers en Tesselaar te Haarlem

Indien u vragen of interesse heeft over het Powerview® Motorisation systeem van Luxaflex® kunt u contact opnemen met Zeegers&Tesselaar Stoffering te Haarlem. U kunt ons telefonisch bereiken via +31(0)23-5516355 of door een e-mail te sturen naar info@zeegersentesselaar.nl

Deel dit bericht