Kobe GordijnenBij Zeegers&Tesselaar Stoffering te Haarlem is er veel expertise binnen op het gebied van raamdecoratie en vloeren.


Raamdecoratie

Shutters

Wij kunnen u veel vertellen over raamdecoratie zoals shutters, luxaflex, gordijnen, etc..
Shutters zijn te leveren in lamelbreedtes standaard 63mm maar ook in 47 mm, 89mm en zelfs 127mm. Shutters zijn te leveren in een groot aantal kleuren.

Gordijnen

Gordijnen zijn te leveren in overgordijnen, inbetween, vitrage, vouwgordijnen, wavegordijnen, gordijnen met inslagringen, etc.. Zoals u ziet is in het aanschaffen van gordijnen zeer veel mogelijk.
Gordijnen tot aan de vloer adviseren wij eerder dan tot aan de vensterbank.
Staat er iets in de weg zoals b.v. een tafel of een radiatorkast, dan kunt u ook kiezen voor vouwgordijnen of een product van luxaflex.

Luxaflex

Luxaflex heeft een brede keuze in raamdecoratie. Dan kunt u denken aan aluminium jaloezieën, houten jaloezieën, rolgordijnen, duette-shades, plissé-shades, verticale jaloezieën oftewel lamellen,
Silhouette-shades en als laatste roman-shades oftewel vouwgordijnen.
De bediening van de producten van Luxaflex zijn allemaal childsafety gecertificeerd. U kunt kiezen uit smartCord bediening of LiteRise bediening. Ook is tegenwoordig erg in opkomst de PowerRise bediening. De bediening gaat dan b.v. vanaf uw Iphone of een afstandsbediening.

Vloeren

PVC

Al een tijd gaande trend onder de vloeren is PVC. De redenen daarvoor zijn op een rijtje te benoemen:
-Het is bijna niet meer van echt hout of steen te onderscheiden.
-Het is praktisch en makkelijk te onderhouden.
-De vloer werkt isolerend + voelt warm aan en is geluiddempend.
-Voor vloerverwarming is deze vloer uitermate geschikt.
-Door de uiterst sterke toplaag PVC is het krasvrij en slijtvast

 

Vinyl is doordat het lager geprijsd is dan andere vloeren en de legkosten ook lager liggen dan andere vloeren soms zeer aantrekkelijk. Bovendien ziet het er ook mooi uit en is het soms niet van echt te onderscheiden. Vinyl heeft ook een aantal zeer belangrijke eigenschappen en dat zijn o.a. vinyl werkt geluiddempend, isolerend en is zeer praktisch in onderhoud.

Voor meer informatie kunt u terecht bij Zeegers&Tesselaar stoffering te Haarlem 023-5516355.

Deel dit bericht