Dan bent u bij Zeegers&Tesselaar te Haarlem aan het juiste adres.

Rolgordijnen van Luxaflex zijn modieus en tegelijkertijd ook heel functioneel. Er is een zeer uitgebreide keuze aan schitterende stoffen en dessins. Voor elk raam in uw woning is een rolgordijn van Luxaflex geschikt. Bijvoorbeeld in uw woonkamer een lichtdoorlatend rolgordijn en een verduisterend rolgordijn in de slaapkamer.


De Dustblock rolgordijnen van Luxaflex zijn zeer geschikt voor in keukens of badkamers. De gordijnen stoffen zijn antistatisch en vocht- en vuilafstotend. Hierdoor zijn de rolgordijnen eenvoudig te reinigen.

Top down bottom up vouwgordijnen

Roman Shades of ook wel vouw gordijnen van Luxaflex. Er is een zeer uitgebreide collectie aan gordijnen stoffen en acht verschillende modellen vouwgordijnen. Bovendien kunt u kiezen uit talloze Finishing Options om een persoonlijk accent te creëren aan uw vouwgordijn. De populairste Finishing Options vouwgordijn is de top down bottom up en de segmenta.
De top down bottom up Finishing Option van een vouwgordijn geeft gegarandeerd optimale privacy maar geeft ook genoeg licht inval in uw woning.
Bij Finishing Option segmenta trekt u het vouwgordijn in complete segmenten omhoog of omlaag. Dit is een mooie oplossing voor hoge ramen of een erker.

Luxaflex powerview

Wilt u uw raamdecoratie op een slimmere, eenvoudigere en handigere manier bedienen dat kan nu met de Powerview Motorisation van Luxaflex. Dit innovatieve draadloze systeem in volledig vooraf programmeerbaar en bedient alle Powerview gemotoriseerde raamdecoratie in uw huis via afstandsbediening, wandbediening, smartphone of tablet.
Bent u vergeten uw raamdecoratie te sluiten voor u op vakantie ging? Het is nu mogelijk om met de Powerview Motorisation app uw raamdecoratie te bedienen op afstand zodat u zelf kan kiezen wanneer uw raamdecoratie opent en sluit.
Met de Pebble afstandsbediening of wandbediening stuurt u alle raamdecoratie aan in uw huis, van één enkel raam tot alle ramen in uw huis, in perfecte harmonie. De Pebble afstandbediening is in zeven kleuren beschikbaar.

Voor meer informatie over gordijnen en luxaflex kunt u terecht bij Zeegers&Tesselaar stoffering te Haarlem 023-5516355

Deel dit bericht