Door een afspraak te maken kunt u in een vrij kort tijdsbestek een goed interieuradvies ontvangen of de oplossing krijgen waar u al lang op zoek naar bent.


Compleet nieuw interieur

Na meestal 10 jaar zien we vaak dat men weer op zoek is naar een nieuw interieur. Het huis wordt dan weer opgefrist en opgeknapt door nieuwe kleuren en trends. Dat kan betekenen dat oude gordijnen worden vervangen voor nieuwe gordijnen en of luxaflex. Meubels worden opnieuw gestoffeerd waar fraaie meubelstoffen voor uitgekozen kunnen worden.
Het oude vinyl wordt nu eens vervangen door een PVC vloer met een beton look of een PVC van Greenflor met een visgraat. Of de traploper die weer eens vervangen moet worden voor bevoorbeeld een traploper van Roger Oates. Vloerkleden en karpetten kunnen wij kant en klaar leveren, maar ook kunnen we vloerkleden of karpetten op maat laten maken.
Kortom Zeegers&Tesselaar Stoffering kunnen u op alle gebieden van restylen van uw huis of appartement interieuradvies geven.

Korte samenvatting wat te vinden bij Zeegers&Tesselaar Stoffering

Gordijnen
Luxaflex
Velux dakramen
Alle soorten vloeren zoals PVC, marmoleum, vinyl, tapijt, traplopers Roger Oates, sisal, tretford, etc..
Rails en Roedes
Vloerkleden en karpetten
Meubelstoffering
Meubel en gordijnstoffen
Meubels op maat

Woonstijl wat basic en puur is

Zeegers&Tesselaar stoffering gaan voor zoveel mogelijk eerlijke en liefst natuurlijke materialen en duidelijke constructies. Geen overdaad , maar eenvoud met soms een speelse twist.

Vakmensen

Zeegers&Tesselaar stoffering werken uitsluitend met ervaren vakmensen. Zo hebben wij ons eigen stoffeerderij waar alle meubels gestoffeerd worden. Ook hebben wij een atelier waar de meubels op maat gemaakt worden. Ook werken wij samen met zeer geroutineerde woningstoffeerders die voor ons de vloeren leggen en de gordijnen + luxaflex monteren.
Confectie gordijnen werken we samen met een gordijnatelier die alles weten over alle soorten type gordijnen.

Voor meer informatie kun u terecht bij Zeegers&Tesselaar Stoffering te Haarlem: 023-5516355

Deel dit bericht