Zeegers& Tesselaar Stoffering doen er alles aan om de laatste trends te introduceren.
Er is al een tijd gaande dat men eerder kiest meubels uit de jaren 50/60 en niet meer voor antieke meubels. Zo zien wij meer retro meubels dan antieke meubels in het atelier staan die gestoffeerd gaan worden. Vloeren van nu hebben vaak een beton look. Voor dit soort vloeren kan men kiezen voor een gietvloer, maar ook voor vinyl van VTwonen of PVC de Allura Stone. En niet te vergeten de Walton van Forbo marmoleum. Voor raamdecoratie zijn het nu ook gordijnen met een enkele plooi en paneel gordijnen of een luxaflex artikel.


Trend stoffen

Voor deze retro meubels hebben we natuurlijk ook mooie retro meubelstoffen met grafische patronen. Ook de meubelstoffen van de Ploeg en Kvadrat worden voor deze meubels veel gekocht. Dat heeft te maken met de ronde vormen van Artifort meubels zoals de Tulipe stoel of de Orange Slice stoel. De meubelstoffen moeten op dit soort meubels rekbaar zijn. Het zijn vaak 100% wollen stoffen met prachtige kleuren.
Ook voor de retro meubels zijn tweed en boucle stoffen zeer geschikt. Ook de meubelstoffen leverancier Designers Guild gaat uiteraard met de trends mee. In plaats van opvallende uitgesproken patronen met felle kleuren, kiezen zij ook voor meer ingetogen tweed meubelstoffen.

Trend vloeren: PVC, marmoleum, vinyl=betonlook

Bij Forbo Novilon ziet men ook een verschuiving van PVC stroken met houtstructuren naar PVC tegels. Zeker de PVC Allura Stone is een aanwinst. Bij Forbo marmoleum is er steeds meer de vraag naar de marmoleum Walton uni of de Piet Boon marmoleum. Beiden hebben de uitstraling beton look.
Vinyl betonlook komt men tegen in het Novilon Forbo VTwonen. Vinyl is voordeliger dan PVC of marmoleum maar weer minder duurzaam dan PVC of marmoleum.

Trend gordijnen of luxaflex

Hier ziet men vaker strakke paneel gordijnen of gordijnen met enkele plooi met een strakke railroede van Interstil. Ook bij luxaflex vindt men vaak strakke raamdecoratie: strak afgemeten met weinig stof.

Voor meer informatie kunt u ons altijd bellen of een afspraak maken: 023-5516355

Deel dit bericht