Luxaflex nano rolloAls u denkt weer toe te zijn aan een compleet nieuw interieur of ander gordijnen of Luxaflex voor het raam op het zuiden dan bent u bij ons op het juiste adres. Versterkt door de komst van het internet en het alsmaar groter wordende aanbod van woonartikelen kunnen wij ons goed voorstellen dat u door de bomen het bos niet meer ziet. Hierdoor zult u geen zin hebben om zelf veel energie in uw interieur te steken. Zeegers&Tesselaar Stoffering gaan graag de uitdaging aan om bij u oplossingen aan te kunnen dragen waarvan u echt blij wordt én waarmee u tijd en geld bespaart. Het enige wat u hoeft te doen is 1 uur tijd reserveren en een afspraak te maken. De rest doen wij graag voor u.


Wat men moet weten bij het kiezen van gordijnen of luxaflex

Bij het kiezen van gordijnen zijn er allerlei zaken waar je rekening mee moet houden. Je ontkomt er bijvoorbeeld niet aan dat ze de ruimte kleiner laten lijken. Al kan je dat effect wel zo veel mogelijk beperken.
Voor een strakker uiterlijk komt u al snel terecht bij Luxaflex. Dan denken we aan b.v. rolgordijnen en zeker de nano-rolgordijnen die in het raam gemonteerd worden, zodat er niks voor het raam hangt.
Bij de meeste luxaflex artikelen hangt er niks aan de zijkanten van het raam. De meeste producten van Luxaflex zitten opgerold in een cassette wat zich bevindt boven in het raam. Hierdoor blijft u ook vrij uitzicht houden wat een ruimtelijk effect geeft.

Bij mooie gordijnen hoort een mooie gordijnroede

Om het gehele verhaal af te maken voor het ophangen van de gordijnen kiest u als laatst voor een mooie gordijnroede van Interstil. Interstil heeft een uitgebreide keuze aan rail-roedes die te gebruiken zijn voor gordijnen met plooien maar ook voor wave-gordijnen.

Voor meer informatie kunt u terecht bij Zeegers&Tesselaar Stoffering en kunt u bellen voor een afspraak 023-5516355.

Deel dit bericht