stoffen verfraaienStoffen dan hebben we het nu over gordijnen en meubelstoffen zijn een uitdrukking van onze culturele rijkdom. Stoffen en de daarbij behorende producten zijn pas perfect, wanneer je geen compromissen meer hoeft te maken technisch en esthetisch gezien.
Stoffen – Confectie – Ophangsysteem moeten perfect op elkaar afgestemd zijn.


Interstil

Interstil met hun prachtige ophangsystemen verfraaien de gordijnen.
Een werkelijk genot om naar het kijken zijn de Design-rails van Interstil.
Zoals b.v. de royale bemeten kappen nemen de gelijkmatige plooien in het golvende gordijn elegant op.

Nieuwe collecties gordijnen

De nieuwe collecties gordijnstoffen zijn van een mooie kwaliteit, prachtige designs, bijzondere grafische elementen en ook linnen inbetween die u gezien moet hebben.
Graag nodigen Zeegers&Tesselaar stoffering u uit zou u op zoek zijn naar nieuwe raamdecoratie, om de nieuwe collecties te zien en te voelen. Het is absoluut de moeite waard.

Sfeer

Sfeer krijg je onder andere door met laagjes te werken. Hierbij denk ik aan vitrage met overgordijnen in een warme tint. Hiermee creëer je een warme sfeer. Dubbele gordijnen geven een luxe uitstraling.
De kleuren die je kiest is erg belangrijk voor de sfeer.
Zorg er voor dat de kleur van de raamdecoratie harmonieert met de kleuren van de muren en die van je meubels. Je kunt om daar meer zicht op te krijgen van te voren een collage maken van foto’s uit tijdschriften, foto’s van je interieur, staaltjes stof en tapijt en kleurkaarten.
Denk er dan ook aan dat je later de kleur van de wanden gemakkelijker aan kunt passen dan die van de gordijnen.
Kies voor kleine ruimtes gordijnen met een lichte kleur en met een neutraal patroon. Als je gordijnen in dezelfde kleur neemt als de wand wordt de wand meer één geheel en toont ruimtelijk.

Voor meer informatie kunt u terecht bij Zeegers&Tesselaar Stoffering (023-5516355).

Deel dit bericht