PVC Vloeren Haarlem In Haarlem bij Zeegers&Tesselaar stoffering hebben we een zeer uitgebreide keuzes aan talrijke soorten PVC vloeren. Een aantal bekende collecties die we bezitten zijn van Green-Flor:
– Master Trend
-Master Collection
-Young Living
-New Square
-True Spirit
-Modern vintage


Master Trend

De Master Trend is ter uitbreiding van de Master Collection vanwege het grote succes met de eerste verkoop PVC vloeren.
Master Trend heeft prachtige levensechte houtdesigns die passend zijn bij de laatste interieurtrends.
Bij de Master Trend moet men denken aan serene houtstructuren met warme hout en grijstinten.
Dit alles te zien in rijk geschakeerde kleurstellingen. Hierdoor wordt het authentieke van de natuur uitzonderlijk benadrukt. Deze PVC is een topper voor zowel commercieel project als voor ieder interieur thuis.

Master Collection

Master Collection is bijzonder door haar afmeting en vooral door haar brede en evenwichtige dessin en kleurenpallet. Deze PVC vloer brengt de houtnerven naar boven en met bovendien aan 4 zijden een subtiele v-groef, krijgt deze vloer een authentiek karakter zoals de natuur het oorspronkelijk bedoeld heeft.

Young Living

Young Living bestaat uit moderne en ingetogen houtdessins. Het heeft zeven eigentijdse kleuren van o.a. grijs, taupe tot eigeel. Deze vloeren geven een frisse en moderne look. Door innovatieve technieken is er een minimum aan patroonherhaling in de vloer. Het heeft een pure en subtiele uitstraling en daardoor uiterst geschikt voor een jong en eigentijds interieur.

New Square

New Square tegel is standaard 600 X 600mm dat niet te onderscheiden is van echt steen.
De kleurgradaties in de subtiele dessins van de New Square laat zien dat steen een tijdloos materiaal is. De New Square heeft een geraffineerde, stijlvolle en elegante uitstraling en heeft daarom altijd een meerwaarde in uw huis. Deze PVC vloer is zeer slijtvast en daardoor zeer gemakkelijk in onderhoud. Het bijkomende voordeel van deze tegel is dat de tegel niet koud aanvoelt.

True Spirit

True Spirit collectie heeft de meest rijke, natuurlijke en robuuste plankencollectie in hun kleurenpallet. Het is net een levensechte plank met een patroon van de houtnerf en alsook de karakteristieke noesten. Hierdoor kunnen er prachtige vloeren worden gecreeërd.

Voor mee informatie over deze vloeren kunt u terecht bij Zeegers&Tesselaar stoffering te haarlem 023-5516355.

Deel dit bericht