Trapstoffering

Een trap is een essentieel onderdeel in uw huis dat er mooi uit moet zien. Tegenwoordig zijn er allerlei verschillende mogelijkheden om uw trap te stofferen. Wij kunnen u trap een moderne, klassieke of landelijke uitstraling geven. In onze winkel in Haarlem kunnen wij u de diverse trapstofferingen laten zien.

U kunt uw trap bekleden met:

  • Tapijt
  • Marmoleum
  • Sisal
  • Traploper
  • Hout

Om u trap geheel op maat te maken kunt u met ons overleggen over verschillende onderdelen van uw trap. Een belangrijk onderdeel daarin is de ondervloer, waarbij wij met verschillende soorten werken zoals thermofelt, rubber etc. Bij de afwerking van een traploper kunt u kiezen voor een duplo bies (zie de middelste afbeelding). Voor de houten trap kunt u kiezen voor antislipstrip. En zo zijn er genoeg dingen om even over na te denken en te overleggen met elkaar.Wij kunnen uw trap volledig laten bekleden of een traploper met traproede toepassen op uw trap. Wij staan garant voor de professionele afwerking van onze stoffeerders die ervoor zorgen dat uw trap er weer als nieuw uitziet.

Wij hebben in de showroom in Haarlem veel stalen liggen die u altijd mee mag nemen om ze thuis vrijblijvend te vergelijken. In hieronder staan enkele voorbeelden van trappen die al door ons zijn gestoffeerd. Uw trap laten bekleden is een investering voor jaren en maakt u interieur helemaal af. U kunt dan ook overwegen uw overloop gelijk mee te nemen als u de trap toch opnieuw stoffeert.

Trap rood gestoffeerd Traploper bewerkt

Bruin gestoffeerde trap

Wij helpen u graag met het bekleden van uw trap. Voor eventuele vragen over trapstofferen kunt u altijd contact opnemen of langskomen in onze winkel in Haarlem. In onze winkel in Haarlem zoekt u in overleg met onze adviserus het product uit wat het beste bij uw interieur past. Voor meer foto’s kunt u een kijkje nemen op Trapstoffering