Kussens, bootkussens en caravankussens

KUSSENS OP MAAT

Zeegers&Tesselaar stoffering in Haarlem zijn experts in het maken van kussens op maat. Door het scherp afmeten en maken van feilloze mallen kunnen wij de exacte kussens op maat maken.
Wij maken daarom kussens niet alleen voor meubels en/of bankstellen voor elk interieur maar ook voor boten, caravans en loungeset. Zeker in de scheepsvaart, sloepen, zeilboten en plezierjachten is er sprake van afwijkende maten. Dat komt o.a. dat de schepen altijd in het voor en/of achterschip in een punt lopen. Ook in caravans en campers worden zelden standaardmaten gebruikt.
Voor scheepsstoffering bent u bij ons in zeer goede handen als het gaat om precieze kussens op maat.

BOOTKUSSENS OP MAAT

Als de kussens van uw zeil/motorboot of sloep aan vervanging toe is dan bent u bij ons op het juiste adres. Wij leveren vakwerk als het gaat om het afzagen van polyether of koudschuim voor o.a. ronde hoeken, schuine kanten en naar een punt afgewerkt, zodat het kussen op maat exact zal passen.
De bootkussens of bootstoffering kunnen wij leveren in kunstleer of stof van o.a. Vyva Fabrics.
Wij komen uiteraard de kussens op de boot zelf opmeten en ter plekke zullen de mallen op maat gemaakt worden. Voor het binnenwerk kunt u kiezen uit koudschuim of polyether in diverse kwaliteiten en diktes.

CARAVANKUSSENS OF VOOR DE CAMPER

Voor uw sta of tourcaravan of camper is het van groot belang dat men kan genieten van een comfortabele zit en/of slaap comfort. Wilt u een plezierige vakantie hebben dan is dat één van de vereisten.
Ook voor de camperkussens hebben wij mooie kwalitatieve meubelstoffen waar men op kan zitten en op kan slapen.
De nieuwe kussens en of matrassen maken wij voor u exact op maat in welke dikte en kwaliteit u zou willen.