PVC vloeren

De PVC vloer is een vloer die je steeds meer tegenkomt. Dit komt omdat het een gemakkelijke vloer met weinig onderhoud is. Steeds meer mensen raken gecharmeerd van de vele mogelijkheden PVC-vloeren die wij u kunnen laten zien in onze showroom in Haarlem. PVC is te verkrijgen in verschillende mogelijkheden waarvan de meest gebruikte hout en steen zijn. Deze mogelijkheden kunt u bij ons in de showroom in Haarlem bezichtigen. Wij verkopen PVC van Green-Flor en van Forbo Flooring.

Alle PVC vloeren zijn waterbestendig. Het maakt dus niet uit als je PVC vloer nat wordt. De vloeistof trekt er niet in. Daardoor kan je de PVC vloer ook gemakkelijk schoonmaken met een stofzuiger of met een dweil. PVC wordt door deze eigenschap vaak toegepast in keukens.

Voor vloerverwarming is de PVC vloer uitermate geschikt aangezien PVC vloer de warmte uitstekend geleid. Doordat de warmte zo goed word doorgelaten is de vloerverwarming geschikt als hoofdverwarming wat zorgt voor lagere energie kosten.

Een PVC vloer is ook zo opgebouwd dat de toplaag een extra PU-beschermlaag heeft. Dit betekend dat de vloer extra lang meegaat, kleurvast is en zeer hygiënisch. Als u besluit om de vloer direct aan de ondervloer te verlijmen word de akoestiek die u bij ander vloeren wel hebt tot minimaal beperkt.

PVC2 PVC3

Forbo Flooring richt zich decennia lang al op productieprocessen waarbij het milieu zoveel mogelijk wordt ontzien. De Novilon PVC vloer van Forbo is ideaal voor vloerverwarming en komt uit Nederland waardoor uw vloer weinig energieverslindende transportkilometers maakt. De nieuwe collectie voldoet aan de hoogste Nederlandse (en Europese) milieu- en kwaliteitseisen.

Green-Flor PVC heeft een uitgebreide collectie met veel verschillende dessins die als exclusief, tijdloos, modern en authentiek worden omschreven. Green-Flor is gespecialiseerd in de nieuwste en geavanceerde druk- en productie technieken waardoor Green-Flor prachtige reproducties van natuurlijke materialen kunnen maken die in uw woonkamer tot leven komen.

Wilt u meer weten over onze PVC vloeren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of kom langs in onze winkel in Haarlem voor een vrijblijvende offerte.