Shutters

Shutters zijn decoratieve binnenluiken. Via beweegbare lamellen in de houten panelen regelt u deze decoratieve zonwering naar uw eigen wens. Met de stand van de lamellen kunt u de licht inval en de gewenste mate van privacy gemakkelijk instellen.

Als Shutters dealer uit Haarlem leveren wij deze binnenzonwering van Wehlton shutters  in alle soorten hout, kleur en vormen. Shutters zijn toepasbaar als raamdecoratie en binnenzonwering, maar ook als afscheidingswand. Net als de woonkamer shutters kunt u badkamer shutters en keuken shutters bestellen die aan specifieke omstandigheden aangepast kunnen worden.

De shutter is een sfeervolle binnenzonwering die is overgewaaid uit de tropen en andere zuidelijke landen naar Europa. Deze decoratieve binnenluiken worden op de hand gemaakt door vakmensen, waardoor de meest uiteenlopende vormen van shutters gemaakt kunnen worden. De shutters van Wehlton passen in elk interieur, klassiek of modern. Wij kunnen shutters leveren in 4 verschillende lamelbreedtes: 47, 63, 89 en 127 mm.

Deze sfeervolle binnenluiken kunnen heel goed in zowel een klassiek als in een modern interieur verwerkt worden. Hieronder ziet u een aantal voorbeelden van Shutters als binnenzonwering.

Shutters1 Shutters2 Shutters3

 

NIEUW! Shutters van Zeegers & Tesselaar

Wij introduceren nu een eigen huismerk shutters tegen een betaalbare prijs. De Zeegers & Tesselaar shutters zijn van uitstekende kwaliteit en zijn een aanwinst voor uw huis. U kunt deze shutters in alle maten en div. kleuren verkrijgen. U staat garant voor een topproduct wat nog jaren meegaat. De Zeegers & Tesselaar shutters kunt u bij ons verkrijgen voor slechts €295,- per m² exclusief montage. Twijfel niet en kom snel naar onze showroom in Haarlem om alle opties te bekijken.

Wilt u ook deze sfeervolle binnenzonwering in uw woning geplaatst hebben? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of kom langs in onze showroom in Haarlem.