Luxaflex Raamdecoratie

Het merk Luxaflex heeft een breed assortiment aan producten raamdecoratie. De meest bekende producten van Luxaflex zijn o.a. Houten Jaloezieën, Aluminium Jaloezieën, Duette-shades, Plissé-Shades, Rolgordijnen en Horren. De Luxaflex raambekleding staat garant voor kwaliteit en uiterst goede service.

Luxaflex window styling:

Er zijn diverse redenen om te kiezen voor het product Luxaflex….

  • omdat we de garantie kunnen geven van kwaliteit , innovatieve producten en mooie producten
  • omdat je met deze selectie je huis nog mooier maakt
  • omdat het kleurenpalet tijdloos en basic is met af en toe wat glitter en glans
  • omdat het past bij elke woonstijl
  • omdat wij al jaren met veel plezier en succes samenwerken
  • omdat alle producten met zorg voor u op maat gemaakt worden

Houten jaloezieën: Houten jaloezieën is van een tijdloze schoonheid en de sfeermaker in huis. Van houten jaloezieën weten we dat het in elk soort interieur zich thuis voelt. U kunt kiezen uit vele soorten kleuren en houtsoorten: van warm eiken tot gesleten zwart, geschikt voor elke woonstijl, of het nu nieuw of landelijk is of cool industrial. U kunt het nu ook personaliseren met een houten of juist een aluminium design bovenrail.

Roman shades of vouwgordijnen: Bestaat uit stof met baleinen. Prachtige stoffen met basic tinten van heel fijn geweven tot grove linnenstructuur. Eigenlijk zo mooi dat je ze dag en nacht gesloten wilt houden.

Lamellen of verticale jaloezieën: Met lamellen creëer je een moderne sfeer met uitstraling. Ideaal voor een warme en moderne uitstraling.

Duette-Shades: Duette-shades zijn te leveren in verduisterend, licht doorlatend en transparante stoffen in fijne of brede plooi breedte. Door de speciale honingraatstructuur blijft de warmte in de zomer buiten en in de winter binnen.

Plissé-Shades: Met plissé-shades kies je voor een mooi tijdloos product. Geschikt voor ramen van elke grootte en vorm. Mooi en functioneel wat wilt men nog meer.

Facette-shades: Facette-shades zijn twee stoflagen die afzonderlijk kunnen bewegen. Met facette shades regel je de lichtinval in stijl.

Twist Rolgordijnen: Met twist rolgordijnen schuif je eenvoudig de ene laag voor de andere laag. Op deze manier kies je voor de gewenste lichtinval of voor privacy.

Rolgordijn: Voor elke stijl, smaak, interieur en kamer is een passend rolgordijn. U kunt de rolgordijnen afwerken met een decoratieve onderlat waardoor een rolgordijn meer allure krijgt.

Silhouette-shades: Silhouette shades is uniek voor unieke lichtregulering. Ze transformeren het harde zonlicht naar een prettig natuurlijk licht. Het licht verspreidt zich in gelijke mate door de ruimte terwijl de felheid, schittering en UV-straling gefilterd worden.

Aluminium horizontale jaloezieën: Met de aluminium jaloezieën regel je de lichtinval optimaal en geniet je van de natuurlijke schoonheid van zonlicht.

Horren: Met horren kunt u ongestoord genieten van frisse lucht zonder nog last te hebben van vervelende ongedierte in uw huis. U kunt horren bestellen voor al uw ramen, deuren en dakramen.

Wilt u meer weten over deze trendy raamdecoratie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of kom langs in onze showroom in Haarlem. Graag bespreken wij samen met u, hoe wij deze stijlvolle en tijdloze raamdecoratie het beste in uw interieur kunnen opnemen.