Meubels op Maat

MEUBELS OP MAAT

De juiste maat voor een meubelstuk bepalen is niet zo moeilijk. Dat te vinden wel. Zeegers en Tesselaar in Haarlem lossen dit probleem voor u op. Wij kunnen namelijk verschillende meubelstukken voor u op maat maken. Met meubelstukken bedoelen wij o.a. een keukenbank of dinerbank, hockers, headboards, etc..

Heeft u dus ergens een loze ruimte en zou u daar eigenlijk een dinerbank willen neerzetten. Dan hoeft u nu niet meer stad en land af te gaan om de juist maat keukenbank te vinden. Ook voor HORECA gelegenheden waar dikwijls meubels op maat gemaakt moeten worden, bent u bij Zeegers&Tesselaar Stoffering op het juiste adres.

Keukenbank

U bent van harte welkom om uw meubel op maat te bespreken met ons, zodat wij uw wensen geheel kunnen uitvoeren. De kleur van b.v. de keukenbank kunnen we aanpassen aan de gordijnen of de vloer die u heeft uitgekozen. Ook het afwerken van het meubel op maat is belangrijk. Dan kunt u denken aan wat van soort poten of onderkant u de keukenbank wilt geven. U kunt een aantal voorbeelden zien van maatwerk op de pagina projecten

Meubelen op maat

Wij kunnen onder andere de volgende meubels op maat aan u leveren:

  • Dinerbank
  • Verwarmings ombouw
  • Headboards ( hoofdeind bed )
  • Banken voor Horeca gelegenheden
  • Keukenbank
  • Hockers / footstool

Wilt u meer weten over deze meubels op maat? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of kom langs in onze showroom in Haarlem.

Graag bespreken wij samen met u, hoe wij deze stijlvolle en tijdloze meubels het beste in uw interieur kunnen opnemen.